15 yaşında nasıl para kazanabilirim?

15 yaşındayım ve artık gerçekten sıkıldım annem babama yük olduğumu düşünüyorum para bile alamadım bu hafta çekiniyorum. Servis parasını zar zor alıyorum spora başlamak istiyorum para yok, abilerim ablalarım saat 8:20'de gidip 4'te evde oluyorum benim para kazanmam lazım. Ayaklarımın üzerinde durmam lazım sizin yaptığınız bir şey var mıyd? I varsa neydi veya ne yapabilirim? Yardımcı olursanız cevap vererekten gerçekten minnettar olurum.

İtemsatış'ı deneyebilirsin.

Meslek lisesine mi gidiyorsun? Yoksa Anadolu mu?
Anadolu hocam artık mesleğin dhaa iyi olduğunu düşünüyorum veterinerlik istiyordum ama böyle giderse mesleğe geçeceğim.

Yarı zamanlı işlere bakabilirsin, yorucu olacaktır ancak hedeflerinin olması seni işe bağlar. Günlük 100 alırsın tahminimce.
Günlük 100 benim için çok iyi fiyat acaba bu dediğiniz yerler ne tür restoran falan mı

Çırak olarak çalışabilirsin diye düşünüyorum tabii ailen ne der orası ayrı
Ailem para kazanmamı destekler benim için yorucu olacak gibi duruyor ama cevabın için teşekkür ederim

Php/node.js,html,CSSöğrenerek scriptler yapıp satabilirsin. Örnek olarak blog, forum, video paylaşım, film-dizi paylaşım, chat paylaşım, Google tabanlı arama motoru gibi. Ya da bu dilleri öğrenip insanlara bionluk üzerinden istedikleri işleri yapabilirsiniz.
Denedim, fakat kafam basmıyor diyebilirim hocam anlayamıyorum bu arada teşekkür ederim yinede

bilgisayar toplamadan anlıyorsan toplayıp toplayıp satabilirsin bu yaz çalışmamış olsam bunu yapacaktım fakat biraz sermaye gerektiriyor

bilgisayar toplamadan anlıyorsan toplayıp toplayıp satabilirsin bu yaz çalışmamış olsam bunu yapacaktım fakat biraz sermaye gerektiriyor
Hocam bilgisayar toplayacak param olsaydı emin ol yazmazdım

Bu arada teşekkür ederim herkese siz yinede önerilerinizi yazın abilerim hepsini okuyacağım az önce annemle konuştum ve yarın part time iş arayacağımı söyledim umarım bulabilirim belki merak etmezsiniz ama ben yinede buraya sonucu yazacağım hepinize teşekkür ediyorum

Bu arada teşekkür ederim herkese siz yinede önerilerinizi yazın abilerim hepsini okuyacağım az önce annemle konuştum ve yarın part time iş arayacağımı söyledim umarım bulabilirim belki merak etmezsiniz ama ben yinede buraya sonucu yazacağım hepinize teşekkür ediyorum
hedefin bilgisayar toplayacak bir para mı (2-3K) yoksa sürekli bir gelir kaynağı mıdır ?

1 hafta içinde node.js+php+html+css+js mi öğrendiniz?
1 hafta da öğrenmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternet üzerinden çokta bir şey yapacağını düşünmüyorum çünkü hem zaman alacaktır hemde biraz uzun sürebilir o yüzden bir dükkanda çalışman gerekebilir diye düşünüyorum. Zor olur mu olur ama yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı