15 yaşta 1.65 boy ve 57 kilo normal mi?

Burakm2709

Decapat
Daha fazla  
Ayrıca 15 yaş için önerebileceğiniz spor programı var mı boy uzatabilen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fitness yapmak boyu uzatmaz diye biliyorum. Basketbol gibi esnetme sporlarına yönelmen lazım. Bu arada boy kilo normal mi diye bir soru olmaz tamamen genetiğe bağlıdır.

Ayrıca 15 yaş için önerebileceğiniz spor programı var mı boy uzatabilen?

Basketbol voleybol gibi sporlarla boyunu uzatabilirsin tam zamani uzamanin basketbol iyi boy uzatiyor.

Kilon çok düşük. Boy uzatamaz program vs. o senin genetiğine bağlı. Bunun için ameliyat olabilirsin ama acılı bir süreç ve kemik kaliteni düşünüyor.

Kilon çok düşük. Boy uzatamaz program vs. o senin genetiğine bağlı. Bunun için ameliyat olabilirsin ama acılı bir süreç ve kemik kaliteni düşünüyor.

Her şey genetiğe bağlı ama kendi çabasıyla uzayabildiği kadar uzar. Basketbol bunun için çok iyi bir spor örneğin. Önünü açıyor uzamanın. Kemikler ve eklemler sürekli esnek kaldığı için.

Her şey genetiğe bağlı ama kendi çabasıyla uzayabildiği kadar uzar. Basketbol bunun için çok iyi bir spor örneğin. Önünü açıyor uzamanın. Kemikler ve eklemler sürekli esnek kaldığı için.
Evet haklısınız fakat bildiğim kadarıyla pek de fark etmiyor ve sürekli oynamak gerekiyor. Basketboldan hoşlanmıyorsa tam çile olur arkadaşa.

Evet haklısınız fakat bildiğim kadarıyla pek de fark etmiyor ve sürekli oynamak gerekiyor. Basketboldan hoşlanmıyorsa tam çile olur arkadaşa.

Tabii ki hoşlanmıyorsa yapmamalı. Ben de küçükken uzamak için basketbola yönelmiştim ama o kadar benlik değildi ki 3-4 gün sonra vazgeçmiştim :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı