1500 TL VA panel vs IPS panel

Muratzaa

Centipat
Arkadaşlar CS:GO LoL oynayacağım monitör arıyorum. Bütçe maksimum 1500 TL IPS panel mi tercih edersiniz VA mı? Ya da önerebileceğiz monitör var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunlarında, özellikle siyah alanlarda IPS paneller çuvallıyor. VA paneller siyah alanları gösterme de çok daha iyiler. Benim tavsiyem Shadow Boost teknolojili VA panel ASUS marka bir monitör almanızdır. TN paneller profesyonel oyuncular içindir, yüksek Hertz hedefliyorsanız tercih edilir. 144-165 Hertz aralığında tercihim VA panelden yanadır (oyun için tabii)

Monitör ün gecikme hızı nasıl? Gerekten 1 MS mı?

O monitörün griden-griye (GTG) diye adlandırdığımız piksellerin her bir renk skalası üzerinde minimum yer değiştirme süresi gerçekten 1 ms, ancak ortalama giriş gecikmesi veri taban değeri 5-6 ms civarlarında.

FPS oyunlarında, özellikle siyah alanlarda IPS paneller çuvallıyor. VA paneller siyah alanları gösterme de çok daha iyiler. Benim tavsiyem Shadow Boost teknolojili VA panel ASUS marka bir monitör almanızdır. TN paneller profesyonel oyuncular içindir, yüksek Hertz hedefliyorsanız tercih edilir. 144-165 Hertz aralığında tercihim VA panelden yanadır (oyun için tabii)
Hocam gerçek 1ms veren 1080p, 144hz ve IPS ürün varmı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı