Monitör ün gecikme hızı nasıl? Gerekten 1 MS mı?Merhaba hocam. Ben AOC 24G2U kullanıyorum tavsiye ederim IPS panel ve oldukça memnunum. Monitör işi biraz da tercih meselesi. Biraz araştır bak hangi panel hoşuna giderse tercih edersin.
Monitör ün gecikme hızı nasıl? Gerekten 1 MS mı?
Hocam gerçek 1ms veren 1080p, 144hz ve IPS ürün varmı?FPS oyunlarında, özellikle siyah alanlarda IPS paneller çuvallıyor. VA paneller siyah alanları gösterme de çok daha iyiler. Benim tavsiyem Shadow Boost teknolojili VA panel ASUS marka bir monitör almanızdır. TN paneller profesyonel oyuncular içindir, yüksek Hertz hedefliyorsanız tercih edilir. 144-165 Hertz aralığında tercihim VA panelden yanadır (oyun için tabii)
Hocam gerçek 1ms veren 1080p, 144hz ve IPS ürün varmı?
Peki uygun fiyatlı alınabilecek tepkime süresi en düşük VA panel ürün hangisidir?Var ama çok pahalılar.Tepki süresi açısından VA paneller IPS'e göre daha avantajlı.Bundan dolayı IPS panellerde gerçek 1 ms vermek zordur.Bunun da bir maliyeti vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.