Bütçe
16000
HP Pavilion aldığım zaman içine uzun vadede ek olarak 8 GB eklemem mümkün müdür kanal yapısı buna müsait mi? Yoksa içinde 2x4 mü var? Teşekkürler.

HP Paviliyon almayı düşünüyorum, Casper hakkında çok şikayet duydum. Bu laptop üzerinde ram yükseltmem mümkün mü ? içindeki 8gb ram'i çıkarmadan. Teşekkürler.

HP almayı düşünüyorum, Sizce bu seride ısınma sorunu yaşar mıyım? Ve RAM eksikliği büyük sorun yaratır mı? Bu ürün muadillerine göre daha uygun fiyatlı olduğu için kafamada soru işaretleri bıraktı, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

İki laptop da neredeyse tamamen denk fakat markalardaki kronik sorunlara baktığımızda sizce hangisini almak daha mantıklı olur ? Ben çok eski bir hp pavilion ürününe sahibim ve o zamandan beri çoğu laptopunda ısınma ve fan sesi problemi vardı şuanda halen varmı bilmediğim için size danıştım, teşekkürler.
Kanka ben de HP kullanıyorum şu ana kadarki 2 laptobum da HP. Oyun cihazları değiller ama beni deli etti. Kendi deneyimim, HP almazdım çünkü dediğin gibi deli gibi ısınıyor ve fan sesi ayriyeten bende bir ton yazılımsal donanımsal sıkıntı çıktı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem çünkü 15k para az değil ben de alacağım inşallah yakında ve sanırım HP'den uzak duracağım. Bence sen de iyi bak, bu modelde belki sorun olmaz ama kesinlikle testlerine falan bak. Kodunu YouTube'ya yaz, FPS testlerine, ısınmasına, yorumlarına dikkat et. Hayırlı cumalar dilerim.

Fazla bir ısınma sorunu yasamazsiniz, RAM'i 4x2.
Ve ekstra olarak bu da bana göre eksi dostum haberin olsun.

Kanka ben de HP kullanıyorum şu ana kadarki 2 laptopum da HP. Oyun cihazları değiller ama beni deli etti. Kendi deneyimim, HP almazdım çünkü dediğin gibi deli gibi ısınıyor ve fan sesi ayrıyeten bende bir ton yazılımsal donanımsal sıkıntı çıktı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem çünkü 15k para az değil ben de alacağım inşallah yakında ve sanırım HP'den uzak duracağım. Bence sen de iyi bak, bu modelde belki sorun olmaz ama kesinlikle testlerine falan bak. Kodunu YouTube'ya yaz, FPS testlerine, ısınmasına, yorumlarına dikkat et. Hayırlı cumalar dilerim.

Ve ekstra olarak bu da bana göre eksi dostum haberin olsun.

Dostum sana zahmet kullandığın HP laptopların modellerini söylebilir misin? Şu anki güncel HP laptoplarında ısınma sorununun geride kaldığını duymuştum. Sendeki ürünler güncel mi? Yardımcı olduğun için teşekkürler.

Fazla bir ısınma sorunu yasamazsiniz, RAM'i 4X2.

Ben bu HP laptopta daha çok AutoCAD ve SolidWorks gibi çizim programlarını kullanacağım, biraz oyun oynamayı da düşünüyorum fakat fazla oyun oynayan birisi değilim. Anladığım kadarıyla RAM'in 4x2 olması bana kısa vadede değiştirmekte veya ekleme yapmakta güçlük çıkaracak. Sizce çok eksikliğini yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Dostum sana zahmet kullandığın HP laptopların modellerini söylebilir misin? Şu anki güncel HP laptoplarında ısınma sorununun geride kaldığını duymuştum. Sendeki ürünler güncel mi? Yardımcı olduğun için teşekkürler.

Ben bu HP laptopta daha çok AutoCAD ve SolidWorks gibi çizim programlarını kullanacağım, biraz oyun oynamayı da düşünüyorum fakat fazla oyun oynayan birisi değilim. Anladığım kadarıyla RAM'in 4x2 olması bana kısa vadede değiştirmekte veya ekleme yapmakta güçlük çıkaracak. Sizce çok eksikliğini yaşar mıyım?

RAM yetersiz gelebilir, bu da ekleme yapmak için 1K vermeniz anlamına geliyor hocam.

Merhaba,şu ana kadar 4 kişi hp pavilion laptop aldık ve hatta 1 tane sıfır hp pavilion 15dk2063nt var elimizde fazla onuda letgo gibi bir siteden satıcaz.
Öncelikle ısınmayan laptop yoktur.
Yukarıda bahsi geçen laptop ile God of war oyununda,oyunun kendi orjinal ayarlarında ortalama işlemci sıcaklığı 70,ortalama gpu sıcaklığı 75 derecede geziyor ve İstanbul'da şu anda cehennem gibi sıcak var.
Tabiki çok üst düzey laptoplar var ama HP pavilion kendi segmentinde hiçbir zaman kötü olmadı ki çok fazla satan bir markadır.

Son olarak laptop ile oyun oynayacaksan ayrı bir klavye kullanmak her zaman daha iyidir.Diğer türlü sıcaklık her zaman ele gelir.

Merhaba, yakın zamanda bir laptop satın almayı düşünüyorum. Kafamdaki bütçeme uygun, arasında kararsız kaldığım birkaç laptopu listeledim. Laptoplardaki parçalar hemen hemen aynı fakat markaları hakkında tecrübem olmadığı için sizlere danışmak istedim. Hangi sistemi almam gerektiğini veya başka önerebileceğiniz sistemleri paylaşırsanız sevinirim.

Oyun oynarım diyorsanız benim gönlüm Monster'dan yana fakat 8 GB RAM öyle bir sisteme az gibi. Daha iyileri bulunabilir eğer aceleniz yoksa biraz daha araştırmanızı öneririm.

Bendekiler eski modeller 4 sene önceki. Yani ben sadece tecrübelerimi söyledim, bu modelde olur olmaz bilmiyorum araştır iyicene.

Monster'ın çıkaracağı sorunların yanında Casper'ın sadece teknik servisi bile yeterli olur.
Yalnız Monster'ın teknik servisi de üstün:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı