Ther
Megapat
Kanka ben de HP kullanıyorum şu ana kadarki 2 laptobum da HP. Oyun cihazları değiller ama beni deli etti. Kendi deneyimim, HP almazdım çünkü dediğin gibi deli gibi ısınıyor ve fan sesi ayriyeten bende bir ton yazılımsal donanımsal sıkıntı çıktı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem çünkü 15k para az değil ben de alacağım inşallah yakında ve sanırım HP'den uzak duracağım. Bence sen de iyi bak, bu modelde belki sorun olmaz ama kesinlikle testlerine falan bak. Kodunu YouTube'ya yaz, FPS testlerine, ısınmasına, yorumlarına dikkat et. Hayırlı cumalar dilerim.HP Pavilion aldığım zaman içine uzun vadede ek olarak 8 GB eklemem mümkün müdür kanal yapısı buna müsait mi? Yoksa içinde 2x4 mü var? Teşekkürler.
HP Paviliyon almayı düşünüyorum, Casper hakkında çok şikayet duydum. Bu laptop üzerinde ram yükseltmem mümkün mü ? içindeki 8gb ram'i çıkarmadan. Teşekkürler.
HP almayı düşünüyorum, Sizce bu seride ısınma sorunu yaşar mıyım? Ve RAM eksikliği büyük sorun yaratır mı? Bu ürün muadillerine göre daha uygun fiyatlı olduğu için kafamada soru işaretleri bıraktı, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
İki laptop da neredeyse tamamen denk fakat markalardaki kronik sorunlara baktığımızda sizce hangisini almak daha mantıklı olur ? Ben çok eski bir hp pavilion ürününe sahibim ve o zamandan beri çoğu laptopunda ısınma ve fan sesi problemi vardı şuanda halen varmı bilmediğim için size danıştım, teşekkürler.
Ve ekstra olarak bu da bana göre eksi dostum haberin olsun.Fazla bir ısınma sorunu yasamazsiniz, RAM'i 4x2.