16 Mbit İnternet Torrentte 2 Mbit Hıza Ulaşabilir mi?

Daha fazla  
ZyXEL VMG3312-B10B model olan modemimde "MTU" ayarı yerine "MRU" ayarı var. Bu modemde MRU kısmında "192" yazdığımda Torrent 1 Mbit hıza ulaşıyor ve Steam'e hiç bağlantı gitmiyor. Eğer MRU ayarını "450" yaparsam hem Torrent'e 1 Mbit internet hem de Steam'e internet bağlantısı gidiyor ve online oynayabiliyorum. Benim amacım 16 Mbit olan interneti nasıl 2 Mbit/s indirme hızına kadar çıkarabilirim?

Daha önce bu forumda 2014 yılında açılmış bir konuda "MTU" ayarını "340" yapıyorum, onun üzerinde "MSS" ayarını 300 yapıyorum 16 Mbit/s oluyor demiş ama bende ne "MTU" ayarı nede "MSS" ayarı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Mbit/s diye bir olay yok, 2MB/s olacak o. Hattın tam 16 Mbps verebiliyorsa 1.6 - 1.8 MB/s arasında download hızın olması lazım.

O ayarlarla boşuna oynamayın. Hiçbir yararı yok. Evet, bi ara bitik kotada işe yarıyordu ama artık yaramadığını görüyorum.
Normalde 16 Mbps olan sağlayıcı ile en fazla, denildiği gibi; 1.6-1.8 alırsınız, ama bu hız bazen 2 MB'in üstüne de çıkabiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı