16 yaş creatin önerisi

Kardeşim doktorlar diyor bizzat öyle tvye çıkan değil gittiğim 60 yaşındaki en iyi üniversitelerden birini bitirmiş olan doktorun bizzat dediği şu bu tarz maddeler alıp ağırlık çalışanlar 15 inden sonra 1 cm bile uzamadı bizzat dediği bu ama siz gidip bilmem ne ürünü satmaya çalışan adamların attığı yalanlara inanıp gidip doktor kötülüyorsunuz
ha her doktorun dediği doğru değil ama bu dediğim şey doğru çok net bir şekilde .
Yukarıya yazdığıma yanlış bilgi yazılmış creatin alıp ağırlık çalışma yazmışım yanlış diye anons edilmiş ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
egzersizle birlikte büyüme hormonu salgılanır (özellikle bu yaşta) büyüme hormonu da boy uzamasına vesile olur hangi doktor spor zararlı diyor merak ettim bu arada :D

Abartmayalım kısaltmaz ama uzatmazda fazla ağırlık omurgayı sakatlar hatta.

Ucuz ve kaliteli olarak düşündüğüm my supplement var big joyun alt firması hem HQ falan da kaliteli.
1754338988150.png

1754339015313.png

Son düzenleme:
Egzersizle birlikte büyüme hormonu salgılanır (özellikle bu yaşta) büyüme hormonu da boy uzamasına vesile olur hangi doktor spor zararlı diyor merak ettim bu arada :D

Eki Görüntüle 2549444
Eki Görüntüle 2549446

Uzatacağı miktar için alınan riske değmez saçma sapan kgların altına giriyor insanlar benzer artışı l arginine tarzi vitamin takviyesiyle de alınır düzgün egzersizler daha iyi benim orada yazdığım fitness ve powerlifter düşünenler için.

Uzatacağı miktar için alınan riske değmez saçma sapan kgların altına giriyor insanlar benzer artışı l arginine tarzi vitamin takviyesiyle de alınır düzgün egzersizler daha iyi benim orada yazdığım fitness ve powerlifter düşünenler için.
e tabi koşu da bi egzersiz onu yapar geçer

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı