16 yaşında nasıl kilo verilir?

Marul çorbası içmek kilo azaltıyor. Az yemeni öneririm Kola gibi gazlı içecekler içme. Çok su tüket ve spor yap, diyete başla, oruç tut.
 
Marul çorbası içmek kilo azaltıyor. Az yemeni öneririm Kola gibi gazlı içecekler içme. Çok su tüket ve spor yap, diyete başla, oruç tut.
Kilo vermek için oruç tutmam da diğerlerini uygulayabilirim reis

Yağlı şekerli şeylerden uzak dur ekmek yeme tam buğday ekmeği ye 25 kiloya yakın veren birisiyim
Reis bende vermistimde hep unuttum yeniden tecrübe edinmem lazim
 
Arkadaşlar selam. 178 boyum 95 kiloyum. Yaşım 16. lise 2 öğrencisiyim. Liseye başladığımdan beri kilom 90-95 arasında. 89 dahi olmadı. Artık durumdan rahatsız olarak kilo vermek istiyorum. Corona çıktığından beri diyet işleri ile uğraşıyorum. Sürekli olarak az yemek yemekler, kalori açıkları, spor veya yürüyüş yapıyorum. Beslenmeme dikkat etmiyorum. Hedefim 80 kilo olmak. Diyet vs hepsini kolaylikla yapabilirim. Yaşadığım yerde fitness salonu yok. Evde sadece toplam 50 kg civarı Z bar var. Dumbell, barfiks çubuğu ve boks torbası, boks eldiveni ipi vs. var. Eskiden 16 kg vermiştim. Şimdi geri aldım tabii. Şimdi nasıl kilo verebilirim veya deri sarkması olur mu? Yüzüm incelir mi? Sizden isteğim fikrinizi almak. Kilo veren abiler, ablalar veya kardeşlerim bütün önerilerinize açığım. Yazacağınız ve vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim :)))
Az yemek çok önemli değil, spor yaparak bunu sürdürmelisin. Kilo verdikten sonra da bırakmamalısın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı