Ne kadar kilo vermem gerek?Çok yağlı. Bazlama gibi.
Ben 1.85 69 kiloyum. İdeal kiloda değilim tam olarak ama vücudum ortalama, çalıştığım için zayıf görünmüyor tam. Benim senin kilolarında olmam lazım senin de yağ yakman lazım. İdeal kilonu hesaplayabilirsin İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NETNe kadar kilo vermem gerek?
Teşekkürler. İdeal kilom 73 görünüyor. 73'e düşüp öyle mi yağ yakmam gerekiyor?Ben 1.85 69 kiloyum. İdeal kiloda değilim tam olarak ama vücudum ortalama, çalıştığım için zayıf görünmüyor tam. Benim senin kilolarında olmam lazım senin de yağ yakman lazım. İdeal kilonu hesaplayabilirsin İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Zaten sen gerekli egzersizleri yapıp iyi bir beslenme düzenine girdiğinde kilo verirken yağ yakacaksın.Teşekkürler. İdeal kilom 73 görünüyor. 73'e düşüp öyle mi yağ yakmam gerekiyor?
Anladım. Teşekkürler yardım için.Zaten sen gerekli egzersizleri yapıp iyi bir beslenme düzenine girdiğinde kilo verirken yağ yakacaksın.
Bence çok kötü değil ya, ben 1.65'im ve 77 kiloyum şu an, sen düşün. Ben de kilo vermeye çalışıyorum şu sıralar, takma kafana yani.Yaşım 16, boyum 178 kilomda 76-77 civarıydı. Çevrem bana kalıplısın diyor. Yaşıma boyuma ve kiloma göre vücudum nasıl, ideal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.