16 yaşında vücudum ideal mi?

Ben 1.85 69 kiloyum. İdeal kiloda değilim tam olarak ama vücudum ortalama, çalıştığım için zayıf görünmüyor tam. Benim senin kilolarında olmam lazım senin de yağ yakman lazım. İdeal kilonu hesaplayabilirsin İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET

Hocam ortalam değil siz de çok zayıfsınız ben 185 82 kiloyum ve hala kilo alsam mı diye düşünüyorum.

Az ya, beni bir görsen Kastamonu ayısı gibi göbek önde, ama çok önemli değil kilo bence her türlü verilebilecek bir şey. Ben teşekkür ederim ayrıca. :)
Bende dikkat etmezsem göbek belkide öyle olacak. 1 sene de 68den 77ye falan geldim. Çok yemek yiyen biri de değilim. Hiç anlamadım.

Bende dikkat etmezsem göbek belkide öyle olacak. 1 sene de 68den 77ye falan geldim. Çok yemek yiyen biri de değilim. Hiç anlamadım.
Hocam genetik de olabilir aslında ya da çok fazla yürüyüş gibi aktif haraket yapmıyor da olabilirsiniz. İlkini bilemiyorum Ekşi Sözlük'te kilonun genetikle de alakalı olabileceğini duymuştum yalan söylemeyeyim.

Hocam genetik de olabilir aslında ya da çok fazla yürüyüş gibi aktif haraket yapmıyor da olabilirsiniz. İlkini bilemiyorum Ekşi Sözlük'te kilonun genetikle de alakalı olabileceğini duymuştum yalan söylemeyeyim.
Aile de herkes zayıf. Hatta bu kiloyla ailemdeki en kilolu kişi oluyorum.

Genelde 7 bin adım atıyorum. Yazın daha hareketsizim

Hocam buraya çok takılmayın burada herkes 190 120 kilo 8'li karın kası var.

Biraz zayıflayın göbek gitsin yeterli olur.
Ancak isterseniz vücutta geliştirebilirsiniz. Tamamen isteğe bağlı.

Ben 1.85 69 kiloyum. İdeal kiloda değilim tam olarak ama vücudum ortalama, çalıştığım için zayıf görünmüyor tam. Benim senin kilolarında olmam lazım senin de yağ yakman lazım. İdeal kilonu hesaplayabilirsin İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET

Dostum kendini kandırma vücudun ortalama değil direkt zayıf.

Yaşım 16, boyum 178 kilomda 76-77 civarıydı. Çevrem bana kalıplısın diyor. Yaşıma boyuma ve kiloma göre vücudum nasıl, ideal mi?

Kankam vücudun biraz yağlı yapman gereken bir spor salonuna gitmek olmalı. Hafif bir kas genetiği sezdim spor yaparsan güzel olur. Onun yanında yemek programı lazım onu da hocalarla halledersin, halledemezsen tekrar konu açabilirsin. Yardımcı olacak çok insan var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı