16 yaşında vücudum ideal mi?

Böyle bir yorum tam olarak yapılamaz yağ oranınızı öğrenmek ve yağ oranını düşürmek lazım.
Anladım. Teşekkürler yardım için.

Kankam vücudun biraz yağlı yapman gereken bir spor salonuna gitmek olmalı. Hafif bir kas genetiği sezdim spor yaparsan güzel olur. Onun yanında yemek programı lazım onu da hocalarla halledersin, halledemezsen tekrar konu açabilirsin. Yardımcı olacak çok insan var.
Kas genetiği derken? Hocam spor salonuna sınav senem olmasa belki giderdim.

Hocam ortalam değil siz de çok zayıfsınız ben 185 82 kiloyum ve hala kilo alsam mı diye düşünüyorum.
Dostum kendini kandırma vücudun ortalama değil direkt zayıf.

Kankam vücudun biraz yağlı yapman gereken bir spor salonuna gitmek olmalı. Hafif bir kas genetiği sezdim spor yaparsan güzel olur. Onun yanında yemek programı lazım onu da hocalarla halledersin, halledemezsen tekrar konu açabilirsin. Yardımcı olacak çok insan var.
Anlama güçlüğünüz yoksa bilimsel olarak boy kilo endeksinde kilomda problem görünmüyor. He kaslı bir yapısı mı var fazla hayır elbette ince. Daha çok model vücudu gibi. Yapılı olduğumun iddiası yok zaten. Bir fotoğraftan kas genetiği yorumu da yapmışsın sallama bir tarafından.

Anlama güçlüğünüz yoksa bilimsel olarak boy kilo endeksinde kilomda problem görünmüyor. He kaslı bir yapısı mı var fazla hayır elbette ince. Daha çok model vücudu gibi. Yapılı olduğumun iddiası yok zaten. Bir fotoğraftan kas genetiği yorumu da yapmışsın sallama bir tarafından.

Anlama güçlüğünüz yoksa bilimsel olarak boy kilo endeksinde kilonuzda çok olmasa da problem görünüyor.
67,6 – 82,5 kg.
kadınlar için
75,3 – 91,6 kg.
erkekler için
He kaslı bir yapısı mı var hayır elbette ince olabilir sana bağlı,ama ince demedim zayıf dedim. Daha çok model vücudu gibi değil.Bir fotoğraftan kas genetiği yorumu da yaptım çünkü adamın vücudu direkt bazlama gibi değil. Eğer spor yapıyorsan veya omzun geniş vs ise zayıf görünmeme ihtimali doğru olabilir.

Anlama güçlüğünüz yoksa bilimsel olarak boy kilo endeksinde kilonuzda çok olmasa da problem görünüyor.
67,6 – 82,5 kg.
kadınlar için
75,3 – 91,6 kg.
erkekler için
He kaslı bir yapısı mı var hayır elbette ince olabilir sana bağlı,ama ince demedim zayıf dedim. Daha çok model vücudu gibi değil.Bir fotoğraftan kas genetiği yorumu da yaptım çünkü adamın vücudu direkt bazlama gibi değil. Eğer spor yapıyorsan veya omzun geniş vs ise zayıf görünmeme ihtimali doğru olabilir.
1723409243803.png

Bay çok bilmiş "normal" tanımı yapabilir mi bana. :D Hesaplamayla çıkan sonuç bu sizin attığınız site gereksiz.

• 0 - 18,4:Zayıf
    Uzunluğunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
  • 18,5 - 24,9:Normal
    Uzunluğunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
  • 25,0 - 29,9:Fazla Kilolu
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
  • 30,0 - 34,9:Şişman (Obez) - I. Sınıf
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.
  • 35,0 - 44,9:Şişman (Obez) - II. Sınıf
    Uzunluğunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.
  • 45,0 ve üstü:Aşırı Şişman (Aşırı Obez) - III. Sınıf
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.

Tamam arkadaşım istersen yeni bir konu aç ve üstün çıplak bir şekilde 20-10-5-1 metre uzaklıkta olarak kendini bir fotoğraf çek. Eğer zayıf değilsen seni tebrik edeceğim, çok ciddiyim.

Yandan, sırttan ve önden şeklinde olursa düzgün bir yorum yapabiliriz. Dediğim gibi vücudunu at diye zorlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı