Nasıl kilo verdiniz![]()
Tokken 18.5.Yağ oranın kaç biliyor musun? eğer %18 ve üzeri ise bulk saçma olur.
Biraz jinekomasti var gibi.
Biraz jinekomasti var gibi.
Yine yapılabilir belki ama ben göğüslerinizde bir anormallik sezdim, erkek göğsüne göre fazla sarkık ve dolgulu. Hormonsal bir problem olabilir. Erkekte kadınsı göğüs gibi sağlık sorunları yaygın, kontrole gitmeni öneririm.Tokken 18.5.
Yine yapılabilir belki ama ben göğüslerinizde bir anormallik sezdim, erkek göğsüne göre fazla sarkık ve dolgulu. Hormonsal bir problem olabilir. Erkekte kadınsı göğüs gibi sağlık sorunları yaygın, kontrole gitmeni öneririm.
Yine yapılabilir belki ama ben göğüslerinizde bir anormallik sezdim, erkek göğsüne göre fazla sarkık ve dolgulu. Hormonsal bir problem olabilir. Erkekte kadınsı göğüs gibi sağlık sorunları yaygın, kontrole gitmeni öneririm.
Bu tür sorunlar zaten genelde ergenlik döneminde ortaya çıkıyor, geçebilir veya geçmez net bir şey diyemem maalesef.Ergenlik dönemindeyim kendi kendine geçer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.