1660 Super anlık takılma problemi

Katılım
3 Mart 2019
Mesajlar
4.028
Çözümler
108
0.1 Low FPS değeri anlık olarak 15-20 civarına düşüyor ve anlık takılmalar meydana geliyor. Sistemin zorlanmadığı oyunlarda bile yaşıyorum problemi. Ortalama FPS değeri gayet güzel, sadece 0.1 değeri anlık olarak çok düştüğü için bu problemi yaşıyorum.
Bütün bileşenleri tek tek test ettim, hiçbir parçada en ufak bir sorun bulunmamakta. Farklı Windows sürümleri de denedim fakat olumlu sonuç alamadım. FurMark ve 3dmark testlerinde problem yaşanmamakta, sadece oyunlarda yaşanan bir sorun. Öncesinde RX590 ekran kartı kullanıyordum ve kesinlikle bu problemi yaşamıyordum, akıcılık anlamında kusursuz bir performans sergiliyordu. Aslında konunun amacı yardım istemek değil, 1660 Super kullanıp bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı onu merak ediyorum. 👍
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1080P yüksek ayarlarda deniyorum zaten, en ufak darboğaz söz konusu değil.
@Batu Z Adata SU630 480GB.
O SSD kronik sorunlu, belirli bir zamandan sonra çok ciddi hız düşüşü yaşıyor kullananlar. SSD'nizin hızını bir test edin lütfen. Onun için ayrı bir program vardı şimdi ama adını unuttum. 30 MB/s gibi HDD'den bile yavaş değerler veriyor bu kronik sorun nedeniyle bu SSD.
 

Geri
Yukarı