16749 vaka var ve sınav yapılıyor

16749 vaka var bugün ve hala her yer açık. 1 Nisanda ikinci dönem sınavlarım var ayrıca haziran ayında ikinci dönem ikinci sınavları da var. Vaka artmaya devam ederken neden hala her yer açık ve sınav yapıyorlar? Sizce ikinci dönemin sınavlarını yaparlar mı? Her yer kapanır mı tekrar? Yaşadığım ilde de virüs artıyor ve kırmızı bölge.

16749 vaka var bugün ve hala her yer açık. 1 Nisanda ikinci dönem sınavlarım var ayrıca haziran ayında ikinci dönem ikinci sınavları da var. Vaka artmaya devam ederken neden hala her yer açık ve sınav yapıyorlar? Sizce ikinci dönemin sınavlarını yaparlar mı? Her yer kapanır mı tekrar? Yaşadığım ilde de virüs artıyor ve kırmızı bölge.

Hocam kafaya takmayın hiç çalışmadığım halde 65 ortalamayla geçeceğim 2. döneme fazladan çalışırım 70 yapar rahatıma bakarım :)

Canimizi dusunmedikleri icin 2. donemde 1 dersten 3-4 sinav bile yapsalar sasirmam. Hadi 1. sinavlari not vermek icin yaptin. Neden 16000-17000 vakada 2. sinavlari yapiyorsun? Bu isin hicbir mantigi yok. Birisinin yakinina bir sey olsa hesabini nasil verecekler merak ediyorum.

Türkiye'de olduğunuzu hatırlatırım. Burada her şey mümkün. Vaka sayıları her gün 1000-1000 artıyor. 1 haftadır günde 6 saat ders çalışıyorum online ders haricinde, ama konular yine de anlaşılmıyor. N'apayım ben şimdi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı