Tabloya inanan var mı hala? Kafeleri açarken son bir kaç haftanın tablosuyla bölgeleri belirleyip açtılar yarın oldu vaka ikibin arttı16749 vaka var bugün ve hala her yer açık. 1 Nisanda ikinci dönem sınavlarım var ayrıca haziran ayında ikinci dönem ikinci sınavları da var. Vaka artmaya devam ederken neden hala her yer açık ve sınav yapıyorlar? Sizce ikinci dönemin sınavlarını yaparlar mı? Her yer kapanır mı tekrar? Yaşadığım ilde de virüs artıyor ve kırmızı bölge.
Ben hiç olmaması taraftarıyım. Yabancı ülkeler sınavları iptal etti, bizimkiler de sınav derdinde.Bugün son yazılım bitti diye rahat rahat oyun oynuyordum. Taki bu haberi alana kadar. Zaten son 1 hafta 6 saat çalışıp yazılı öncesi tekrar için sabah 6 da kalktım. Ve zar zor 1 Kasıma kadar olan konuları bitirdim. Şimdi ise 1.dönem ile 2.dönem başını soracaklar. 1 Kasıma kadar çalışma süremiz hadi 14 gündü diyelim ders olmayan günler olarak. Şu an benim okulum 29'unda yapmayı planlıyor ve 13 gün var süre olarak o günler hem ders var 6 saat, hem ben de yazılıya çalışacağım hem de 1.dönemden daha fazla konu çıkacak. Ne güzel ne diyeyim şimdi ben... Umarım ertleneir iptal olmasını düşünmüyorum ama bari nisan sonuna veya ortasına ertelenir.
Ben hiç olmaması taraftarıyım. Yabancı ülkeler sınavları iptal etti, bizimkiler de sınav derdinde.
Şöyle bir 40000 vaka olsun o zaman kapatmayı düşünebilirler galiba.16749 vaka var bugün ve hala her yer açık. 1 Nisanda ikinci dönem sınavlarım var ayrıca haziran ayında ikinci dönem ikinci sınavları da var. Vaka artmaya devam ederken neden hala her yer açık ve sınav yapıyorlar? Sizce ikinci dönemin sınavlarını yaparlar mı? Her yer kapanır mı tekrar? Yaşadığım ilde de virüs artıyor ve kırmızı bölge.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.