17 yaş başlangıç için motor önerisi

Ona da güzel diyorlar hocam ancak aralarında en az incelediğim motor olabilir. Nasıl bir motor, sorun yaratır mı?

Voge sağlamdır ama Çinli grubu sonuçta şu an 17 yaşındasın emin ol 1 seneye kalmadan motorundan sıkılıp CC yükseltmek isteyeceksin o yüzden en mantıklı seçenek şu anlık Drift L. Kendim motor tamircisiyim 5bin kmde eksantriğinden ses gelen driftte duydum 40 bin kmde subap sesi olmayan drift te gördüm yani olay kullanıcıda bitiyor sonuçta bunlar Çinli motorlar çok uzun ömürlü değiller normal bir kullanıcı mekanik arıza vermeden ortalama 20bin km kullanıyor ve siz şehir içi kullanıcaksanız size hayli hayli yeter.

Voge sağlamdır ama Çinli grubu sonuçta şu an 17 yaşındasın emin ol 1 seneye kalmadan motorundan sıkılıp CC yükseltmek isteyeceksin o yüzden en mantıklı seçenek şu anlık Drift L. Kendim motor tamircisiyim 5bin kmde eksantriğinden ses gelen driftte duydum 40 bin kmde subap sesi olmayan drift te gördüm yani olay kullanıcıda bitiyor sonuçta bunlar Çinli motorlar çok uzun ömürlü değiller normal bir kullanıcı mekanik arıza vermeden ortalama 20bin km kullanıyor ve siz şehir içi kullanıcaksanız size hayli hayli yeter.

Hocam şurada tekte yapacağım yol en fazla 100 km falan olacak. O yüzden sizin dediğiniz mantık şu anda daha fazla kafama yattı. Sağ olun

İlk motorun olacağı için sakın 0 almak gibi bir hataya bulaşma. E 2. el hintli ve çinli de alınmaz. 2. El bir Aprilia SR 125 veya RS 125'e bakabilirsin. Ancak dikkat, parçaları pahalıdır. Motoru sağlamdır, üzmez. Bunları göze alarak satın al.

İki teker denge işidir, trafikte bir sürü tehlikeyle karşı karşıyayız o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Özellikle kazalara. Her türlü kaza yapacaksın kaçışın yok, er ya da geç büyük de olsa küçük de olsa o kaza yaşanıyor. Profesyoneller böyle profesyonel oluyor.

Japona yöneldiğinde ise CBR125 alınabilir. Yamaha kısmında ise R125'lere sakın o fiyatları bayılma.

Önümüzdeki yaz bir motor almak istiyorum. Zaten 125 CC ötesi olmuyor. Şu ana kadar farklı farklı motorlar inceledim ama kararsızım. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

YZF R125 paran yoksa 2. el temiz al Çin'i düşünme sakın.

İlk motorun olacağı için sakın 0 almak gibi bir hataya bulaşma. E 2. el Hint ve Çinli de alınmaz. 2. el bir Aprilia sr 125 veya RS 125'e bakabilirsin. Ancak dikkat, parçaları pahalıdır. Motoru sağlamdır, üzmez. Bunları göze alarak satın al.

İki teker denge işidir, trafikte bir sürü tehlikeyle karşı karşıyayız o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Özellikle kazalara. Her türlü kaza yapacaksın kaçışın yok, er ya da geç büyük de olsa küçük de olsa o kaza yaşanıyor. Profesyoneller böyle profesyonel oluyor.

Japona yöneldiğinde ise CBR125 alınabilir. Yamaha kısmında ise R125'lere sakın o fiyatları bayılma.

Aprilia alsın ama R125 almasın mı?🙂 ikisi de aynı para R125 daha seri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı