17 yaşındayım ve hiç arkadaşım yok

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
12.sınıfa gidiyorum. Bir tane arkadaşım bile yok. Arada bir kuzenimle takılıyorum o da çok nadir. Whatsapp ve Instagram dm kutum bomboş. Ailem dışında kimseyle konuşmuyorum telefonla. Nasıl arkadaş edinebilirim?

12.sınıfa gidiyorum. Bir tane arkadaşım bile yok. Arada bir kuzenimle takılıyorum o da çok nadir. WhatsApp ve Instagram DM kutum bomboş. Ailem dışında kimseyle konuşmuyorum telefonla. Nasıl arkadaş edinebilirim?

Discord'da falan takıl milletle konuş.

12.sınıfa gidiyorum. Bir tane arkadaşım bile yok. Arada bir kuzenimle takılıyorum o da çok nadir. Whatsapp ve Instagram dm kutum bomboş. Ailem dışında kimseyle konuşmuyorum telefonla. Nasıl arkadaş edinebilirim?
insta vs varsa ver eklyeyim ordan numaranı sohbet edelim

Kendini hiç degisitrmeden farklı ortamlara girmeye çalış. Kuzenin bu konuda bilgili ise ondan destek alabilirsin. Cekinerek konuşmamak ve konuşma becerini gelistirmek için kitap okuyabilirsin. Ama bence bu kadar kasma. Farklı ortamlar dene ama hep kendin ol asla başkaları için kendini degistirme.

Kendi başına yolda yürü. Öyle öyle özgüvenin artacak. Sonra Z kuşağının takıldığı yerlere git. Böyle böyle arkadaş bulursun.

Kendini insanlara aç.
1681581341338.png

Sanalda böyle ol ama her yerde değil.

Böyle kişisel durumları ancak kişi kendisi çözebilir, yahut bir uzman denetiminde. Ancak forumda zamanında bende böyle konular açmıştım ancak neredeyse hepsi zaman kaybından ibaret oldu. Sorunlarını zamana bırakmak yahut bir uzmanla görüşmek çok daha verimli seçenekler. @Rsmefaw

Technopat Haberler

Geri
Yukarı