180.000 TL'ye araç tavsiyesi

Benim A3'ü 2012'de 100 bin liraya almıştım. Sıfır fiyatlar gerçekten uçmuş.

O fiyat bandına VW Golf veya Toyota Corolla öneririm. İki araç da evladiyelik kullanılır. Satmak istediğinizde de ikinci el piyasası iyidir. VW araçların değer kaybettiğini görmedim. Tam tersi değerleniyor.
 
Herkes ikinci el al yazmış. İkinci el piyasasının uçtuğundan kimsenin haberi yok galiba. Ayrıca herkes dolandırma peşinde. Her gün 80 km yol yapacaksanız Toyota Corolla Hybrid modelini almanız en mantıklı seçenek. Yakıt kullanımı düşük, servis fiyatları düşük, kolay kolay arıza vermez. Yıllarca taş gibi binersiniz.
 
@Taylor Swift Fan Cl aynen dostum aynı fabrikadan çıkıyor yakıt durumundan düşünüyorum bende motorları çok hoşuma gidiyor.
@LionelMaradona cuma günü baktığımda 135 bin liraydı hocam.
@Berk ync bende düşündüm bunu hocam ama arafta kaldım, 2. el temiz bulabilirsem yönelebilirim elbette.
@Steella, @Balgruuf the Greater teşekkür ediyorum.
@denizsevim videoları izlediğimde ve yorumları okuduğumda atmosferik motor olan Corolla'nın kasayı kaldırmadığını gördüm.
@282742 yok hocam o araba bize gitmez. Gelirim belli giderim belli yakıt az olmalı, vergi yüksek olmamalı geçinemem bu arabayı alırsam ben ama çok güzel olduğunu dile getirmeden edemeyeceğim.
@enes acu tamamdır hocam dikkat edeceğim dediğinize.
@Technolock şöyle ki hocam param cebime kalacaksa ve aldığım araçtan 5 bin km fazla olacaksa neden almıyayım dediğiniz gibi ufak Km'ler çok önemli bir husus değil bence :)
@Vorplody konuya biraz geç bakmamdan dolayı aynı yorumu yaptığımdan teşekkür ediyorum.
@Arleigh Burke teşekkür ederim hocam, evet bende hiç görmedim değer kaybettiğini Golf'leri inceliyorum şu sıralar.
@dansemacabre evet hocam ben de düşündüm onu ancak hybrid modeller için sanki biraz daha beklemeli diye düşünüyorum.
@serkanyoruk92, @The man from e. A. R. T. H. Hafta sonu skoda bayiindeydim, superb ve octavia görme şansım oldu, ikisi de çok güzel araçlar kafamda ufaktan bir şekil oluştu, özellikle superb çok geniş ve rahat çok hoşuma gitti.
@ozkanfe honda Civic'leri öneren insan da çok oluyor hocam, güzel bir piyasası var dediğiniz gibi.

Arkadaşlar hepinize yorumları için çok teşekkür ediyorum, kusura bakmayın hafta içi konuyu açıp gittim bilgisayara oturamadım yeni oturmak nasip oldu bugün, hafta sonu bayiileri gezdim kafamda biraz daha şekil oluşması için ancak o fiyatlar ne öyle, çılgın fiyatlar var, bir şekilde bir araç alacağım aldığım zaman yazarım değerli yorumlarınız için sağ olun.
 
İkinci el D segment araçlara bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz araçlara para gömmenizi önermem, çoğu şirket aracı. C segment olarak sıfır veya ikinci el Corolla, Civic, Focus, bakmanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı