180 boy için 50 kilo normal mi?

Selam arkadaşlar, maalesef benim öz güven düşüklüğümün en büyük sebeplerinden bir tanesi şu an için kilo problemim çok aşırı derece zayıfım ve ne yapsam kilo alamıyorum. Spor salonuna yazıldım ama oradakiler bildiğiniz benimle alay ettiler. Düşündükce ağlayasım geliyor. Cici Bebe'nin iyi geldiğini duydum ama çok şekerli olduğu için çekiniyorum. Okulda zaten herkes her gün alay ediyorlar ve bu durumdan bıktım acaba merak ediyorum da nasıl kilo alacağım ben? Yani şimdi yulaf ezmesi yesem cici bebe yesem falan kilo alır mıyım?
hocam baya zayıfsınız bence en az 65 olmanız gerekiyor ama her vücuda her kilo yakışmıyor örneğin ben 183 boyunda 83 kiloyum ve bana da zayıf olmak yakışmıyor.
 
Durumum senden daha kötüydü hocam yaşım 18 boyum 187 kilom 52 idi. Öncelikle bağırsaklarınızda solucan olabilir bir doktora görünün. Sporu bırakmayın ve imkanınız varsa karbonhidrat tozu alın. Belli bir yaştan sonra ister istemez kilo alınıyor.

Sağ olun önceden gitmiştim bir şey çıkmamıştı.
 
Arkadaşım da aynı boy kilo da diyetisyen e git sana Bi ilaç verivektir b12 mi ne, daha sonra her öğününü arttırıp tabağı tamamen bitirmeye çalış
 
Bir kere kiloyu nasıl alacağınıza bağlı. Bazıları var 1.80 olup 90 KG ile o kadar da kötü durmuyorlar kas kütlesi vs. Her türlü 1.80 boya 50 kilo çok çok az. Benim 1.65 arkadaşım var o bile 54-55 kilo falan. 1.80 birinin en az bence 70-71 kilo olması lazım. Ben 1.84-1.85'im 74-75 kilodayım ama hala almaya çalışıyorum.
 

Geri
Yukarı