19 yaşındayım ve futbola başlamak istiyorum

Steveeee

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
19 yaşındayım ve futbol oynamaya başlamak istiyorum. Ancak nereden başlanacağını ve futbol oynayabilecek altyapı vb yerlere nasıl başvuracağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan insanlar yardımcı olabilir mi?
 
Güzel düşünce fakat altyapılarda torpilin çok olduğunu duydum. Yanlış hatırlamıyorsam altyapı için yıl sınırı 2004-2005 diye biliyorum. Belki yanlış biliyor olabilirim. Okula ağırlık vermen senin için daha iyi olabilir.
 
Eğer uzun zamandır oynuyorsan ama sadece takım düzeyine yeni başlamak istiyorsan ve kendine güveniyorsan şehrinin takımının seçmelerine katılabilirsin. Ama bu işte yeniysen amatör, BAL ligi takımlarına katılıp kendini geliştirebilirsin.
 

Çok takım var. İnternette bulabilirsin, hangisi yakınsa başvur. Ama şunu söylemek isterim, 19 yaş baştan futbola başlamak için geç bir yaş. Bu demek değildir ki başaramazsın, çalışırsan üstesinden gelemeyeceğin şey yok. Ama gerçekçi olmalısın, bu işte yeteneğin olduğunu düşünüyorsan yapmalısın. Havadan sudan aklına gelip, ben futbolcu olacağım dememelisin. Gerçekten isteyip istemediğini belirlemelisin. Bir anlık hevesle başlarsın, zor antrenman temposunun olduğu dönemlerde 2, 3 antrenman sonra bıkar ve bırakırsın. O yüzden sağlam karar ver, önceliğini ona göre seç.
 
Ben şu anda 22 yaşımdayım istanbuldayım hala oynamak istiyorsan beraber oynayalım. Tekim sıkılıyorum oynamak istiyorum ve boyuma(1.84cm) göre kilom biraz fazla onu da vermiş olurum.
 

Geri
Yukarı