2 ayda 20 kilo verilir mi?

erkan67

Kilopat
Merhabalar. Kilo vermem gerekiyor artik rahat bir sekilde nefes alamiyorum, is yapamiyorum. 2 ayda 20 kilo verebilir miyim spor ve diyetle yazin balik sezonuna giricezde simdiden ayvayi yemeyelim :). Kilom 90 boy: 186.
Sidmiden teşekkürler.

Merhabalar. Kilo vermem gerekiyor artik rahat bir sekilde nefes alamiyorum, is yapamiyorum. 2 ayda 20 kilo verebilir miyim spor ve diyetle yazin balik sezonuna giricezde simdiden ayvayi yemeyelim :). Kilom 90 boy: 186.
Sidmiden teşekkürler.

2 ayda 20 kilo verilirse sağlınızı kaybedebilirsiniz mümkündür ama sağlık gider 2 ayda Max 10 kilo vermeniz gerekmektedir standart kilonuz ve boyunuza göre ortalama haftada 1.25 kilo kaybı verirsiniz ilk vakitler haftalık 3 kg verme şansınız vardır.

Sidmiden teşekkürler.
20 kilo vermeni gerektiren bir durum yok ki, boyun 186 cm. 70 kilo ile cılız olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı