2. El Alınan Sistemde Oyunlarda Takılma Sorunu

vckhesap

Kilopat
Arkadaşlar Teknobiyotik'teki 1499 TL'lik sistemi (şu an 1900 TL) Letgo'dan 2.el aldım. Raft'ı kurdum hemen oynadım son modlarda hiç sorun yok mükemmel ama dün Arma 2 ve Dying Light kurdum (Dying Light crack Arma 2 Steam'den) neyse Arma 2'de aşağıda ki videolar gibi ekranda oyunun görselleri gidip geliyor. Yani gram kasma yok hiç bir sorun yok ama oyunda böyle mapta bozulmalar oluyor Dying Light'da da ekrana böyle renkli ışıklar geliyor ama ekran kartıyla alakalı degil sanki oyunun kendi moduymuş gibi oluyor yani ışıklar böyle oyuna aitmiş gibi sizce bunun nedeni nedir? Bazı oyunlarda yapıyor bazılarında yapmıyor monitor biraz eski DVI kullanıyorum çıkış olarak kabloyu da satıcıdan aldım? Şimdiden teşekkürler :)

Videolar;
VID 25651231 231441 890
VID 25650220 194357 756
Streamable - free video publishing

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar hakkında bilgi verebilir misin? Ayrıca aldığın kişiye mining de kullanıp kullanmadığını sorsaydın. Ekran kartında biraz sıkıntı var gibi gözüküyor. Ayrıca 2. el biraz sıkıntı çıkarabiliyor.

Bende R9 285 vardı. GTA 5'te de aynı sorunu yaşıyordum. Sorun ekran kartının sürücüsü ile alakalıymış. Benim gibi bu sorunu yaşayanların ekran kartları da R9 380 - R9 280 - R9 280x gibi birbirine hem performans hem de güncellikte yakın kartlardı. Uzun lafın kısası sorunu bir önceki driveri kurarak çözdüm. Eğer en güncel driveri kullanmıyorsan onu kullan. Sonuç değişmezse hangi driveri kullanıyorsan bir alt sürümünü kullan.

Parçalar hakkında bilgi verebilir misin? Ayrıca aldığın kişiye mining de kullanıp kullanmadığını sorsaydın. Ekran kartında biraz sıkıntı var gibi gözüküyor. Ayrıca 2. el biraz sıkıntı çıkarabiliyor.

Hocam aldığım adamda oyuncuydu oyun oynuyor Youtube'la ugraşıyordu mining için kullanmamış :) Ek olarak diğer yuksek grafikli oyunlarda sorun yok bazılarında oluyor DX12 kurulu DX11 oyunlar o yuzden midir sizce?
Hangi sistemi aldığını veya sistemin parçalarını belirtmezsen kimse sana yardım edemez.

Sistem bu hocam;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende R9 285 vardı. GTA 5'te de aynı sorunu yaşıyordum. Sorun ekran kartının sürücüsü ile alakalıymış. Benim gibi bu sorunu yaşayanların ekran kartları da R9 380 - R9 280 - R9 280x gibi birbirine hem performans hem de güncellikte yakın kartlardı. Uzun lafın kısası sorunu bir önceki driveri kurarak çözdüm. Eğer en güncel driveri kullanmıyorsan onu kullan. Sonuç değişmezse hangi driveri kullanıyorsan bir alt sürümünü kullan.

GT 1030 en son driver kurulu bir öncekini nasıl bulabilirim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı