2. el alışverişte kandırıldım

Aynı ekran kartını bana satmaya çalıştı aynı fiyat önce parayı istedi. Letgo'da da özer diye yazıyordu. Aynı kişi olması lazım. EVGA RTX 2080 Ti kart 9000 TL KDV indirimli fiyatı 3000 TL istiyor. Yurt dışından geldi, ablam gönderdi diyor. Satacağım sıfır hiç kullanılmamış, dedi ben de güvenmedim, almadım. Ama kardeşim aklında bulunsun GET ile al bundan sonra.

EFT'de paranın gecikme süresi en fazla yarım saate çıkar neyi bekliyorn hala biraz akıllı ol.

Haftasonu yapılmıyor ki?

Aynı ekran kartını bana satmaya çalıştı aynı fiyat önce parayı istedi. Letgo'da da özer diye yazıyordu. Aynı kişi olması lazım. EVGA RTX 2080 Ti kart 9000 TL KDV indirimli fiyatı 3000 TL istiyor. Yurt dışından geldi, ablam gönderdi diyor. Satacağım sıfır hiç kullanılmamış, dedi ben de güvenmedim, almadım. Ama kardeşim aklında bulunsun GET ile al bundan sonra.

Evet aynen o kişi.

Screenshot_20200328-133952.png

Screenshot_20200328-133957.png

Screenshot_20200328-134011.png

Benim mesajlar tam olarak bu şekilde.

Benim mesajlaşma sürecüm çok uzun sığmaz burayada bunların aynısı temel olarak ama bana 3 fanlı modeli satıyordu ve at dediğimde benim istediğim şekilde video atıyordu bana. Yok önünü at yok OC kısmını bir zoomla ne dersem o şekilde atıyordu. Kart elinde var adamın gösteriyor ama yollamıyor, biri ses etmez paranın peşine düşmezse keyfine bakar, ama yok ses çıkartır şikayet falan dersen paranı geri yolluyor...

Abi benim babam polis sordum diyoki elinde ki kanıtları bir bilgisayarcı da telefoncuya vs. kağıda döktürüp en yakın karakola müracaat etsin diyor. Abi ifade vermek için o adam (malı göndermeyen) illaki senin bağlı bulunduğun karakola gelmek zorunda mesafe uzunsa ona çok dert olur bu yüzden gönderir parayı.

Abi benim babam polis sordum diyoki elinde ki kanıtları bir bilgisayarcı da telefoncuya vs. kağıda döktürüp en yakın karakola müracaat etsin diyor. Abi ifade vermek için o adam (malı göndermeyen) illaki senin bağlı bulunduğun karakola gelmek zorunda mesafe uzunsa ona çok dert olur bu yüzden gönderir parayı.

Pazartesi günü 4500 TL hesabımda göreceğim, öyle söylüyor kendisi. CS:GO itemlerimi sattım ucuza hemen para olsun diye zararımla birlikte yolluyor sözde. Görcez bakalım, o gün bir gelsin. Saol.

Suç duyurusunda bulunmanı tavsiye ederim. Uğraşacak vaktin mecalin varsa de bu virüs cart curt curcunası falan pişman kurumları çok meşgul ediyor ne çıkar ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı