2.el iPhone 11 mi, S21 mi?

• Konuyu başlatan Jestry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.422
Android cihaz yerine iOS Almanız daha mantıklı olur. Ama iPhone 11 Almayın hocam. Ekranı çok kötü.

@BehzatAmirim yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum. O kadar para verip LCD Ekran kullanmak mantıklı mı sizce?

Ekran harici gayet iyi bir cihaz. Ekranda idare edebilecek bir kullanım sunuyor.

Ekran harici gayet iyi bir cihaz. Ekranda idare edebilecek bir kullanım sunuyor.
Tamam da ama o kadar para verip, X Serisine göre daha kalın çerçeveli, LCD Ekran kullanılması saçmalık.

Kullanıyorum ben o kadar da kötü değil ekranı.
Benim babam da kullanıyor. Uzun süre deneyimledim. Gerçekten kötü hocam. Fiyatı uygun olsa tamam derim de o kadar verip de öyle bir ekrana sahip olan telefon da alınmaz.

Tamam da ama o kadar para verip, X Serisine göre daha kalın çerçeveli, LCD Ekran kullanılması saçmalık.

Benim babam da kullanıyor. Uzun süre deneyimledim. Gerçekten kötü hocam. Fiyatı uygun olsa tamam derim de o kadar verip de öyle bir ekrana sahip olan telefon da alınmaz.
hocam 12500 e hepsiburada dan s21 aldım iphonelar çok artmış bütçe max 13 tü.Buda üzmez beni umarım.

hocam 12500 e hepsiburada dan s21 aldım iphonelar çok artmış bütçe max 13 tü.Buda üzmez beni umarım.
Birkaç yıl sonra güncelleme desteği kesilirse ve kasarsa şaşırmayınız hocam. Yine de hayırlı olsun diyelim. İyi bakarsanız telefonunuza kolay kolay birşey olacağını sanmam.

Hocam s21 in ekranı adaptif olması ve bundan dolayı 4500 mah vs 4000 mah pil olmasına rağmen ikisininde yaklaşık aynı süre ekran süresi vermesi gibi gerçek var eğer daha hafif ve kompakt bir cihaz istersek s21 daha mantıklı 1 yıl android güncelemesi sanki bunlar yanında önemsiz kalıyor.

1 yıl Android güncellemesi sanki bunlar yanında önemsiz kalıyor.
Aynı paraya 6.4" almak varken neden 6.2" alasın? Bu tamamen tercih meselesi ayrıca. Üstelik 0.2" ekran büyümesinin yanında sadece 8 gramlık bir ağırlık artışı da oldukça iyi bir detay.

Bunun dışında batarya mevzusu pek önemli değil, zira aşağı yukarı aynı ekran süresini vermesi yine kötü değil. Sonuç olarak 0.2" daha büyük olmasına rağmen şarjı aynı gidiyor. 500 mAh olayına takılmaya gerek yok, batarya hacmi tek başına bir şey ifade etmiyor. Bu S21 FE için dezavantaj olabilir ama o kadar da önemli değil. Daha az ekran süresi verse önemserdik.

Ayrıca bir cihazı 1 yıl daha güncel bir şekilde kullanmak, tüm bu yazdıklarınızdan daha değerli.

Hocam s21 fe 13.500 felan ve s21 daha iyi geldi fe için sorunlu deniyor ve bütçem bu kadardı.Güncelleme desteğinide 3 yıl kesmez s21 yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı