2. el Q9550 işlemci alınır mı?

Vallahi bende şu anda rx550 var hiçbir oyunu oynayamıyorum doğru düzgün.Valo düşükte 30 veriyor,shadow tomb raider 15 fps,7 days to die 15 fps..hepsi düşük ayarda birde.Bu işlemciyi alınca bir nefes alırım artık :D Sağol dostum bilgilendirme için.Birde OC yaptınmı işlemciye acaba? @replihwan

Q9550 yimi almalıyım Q9400 ımı acaba? Hangisini önerirsin? @Yiğitt35
hayır yapmadım

300w kullanıyorum şuan, q9550 artık fortnite için yetersiz yükseltmeyi düşünüyorum. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz
fortnite oynamıyorum, lol oynarım gta v oynarım pes gibi, hikayeli oyunlar falan oynarım. yeterli olur mu? Ayrıca 300w psunun markası ne, hiç elektriğiniz kesildi mi pc açıkken, 300W yetiyorsa bende 400w alıyım.

fortnite oynamıyorum, lol oynarım gta v oynarım pes gibi, hikayeli oyunlar falan oynarım. yeterli olur mu? Ayrıca 300w psunun markası ne, hiç elektriğiniz kesildi mi pc açıkken, 300W yetiyorsa bende 400w alıyım.
lol oynatır valorant 50-60fps arada drop var fakat gta v 30-45 optimize grafik ayarları ile anca oynanıyor. Hikayeli oyunlarda da fps düşüşü oluyor genelde. Kaç gb ram var o da önemli. 2. el çıkma bir psu. Muhtemelen kesildiği olmuştur bir sıkıntı olmadı şuana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı