2 GB RAM ile hangi işletim sistemleri kurulabilir?

Profilimdeki kasaya bakabilirsiniz. Konu sahibinden daha vasat. Bu kasada antiX ile günlük işlerimi hallediyorum, crack oyun bile oynuyorum. Hafif diye bildiğimiz Win7 32 bit'in yükünün yarısından bile hafif ve üstelik 64 bit. Kullanmaya alışmak lazım sadece. Eğer zor gelirse de win7 32 bit'in yarı yükü olan bodhi linux'u deneyebilirsiniz. Windows 7 ya da 8.1'in eski crack oyunları eski donanımlarda oynatabilmesi haricinde bir olayı kalmadı. Sadece bunun için bence değmez. Linux kullanmayı deneyin. Yine de karar sizin...

Ben 2 GB bilgisayarıma böyle çok veya hiç RAM kullanmayacak işletim sistemi bakıyordum. İşletim sistemi baktım ama hepsi olmadı. Windows X Lite tüm sürümleri çok kullanıyor, Linux önerirseniz kurmayı bilmiyorum ve donduğu için işlem bile zor yapıyorum.

Desteği kesilmeyen diyorsan Windows 10 Home 32 Bit sürümünü öneririm ama 19H2 sürümü.

Ben 2 GB bilgisayarıma böyle çok veya hiç RAM kullanmayacak işletim sistemi bakıyordum. İşletim sistemi baktım ama hepsi olmadı. Windows X Lite tüm sürümleri çok kullanıyor, Linux önerirseniz kurmayı bilmiyorum ve donduğu için işlem bile zor yapıyorum.
Oyun için windows 8.1 pro 32 bit.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı