2 haftadır ders çalışamamak

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 2 haftadır adamakıllı ders çalışamıyorum. 30 dk oturup sıkılıp kalkıyorum geri dönemiyorum ne yapmalıyım? Ders çalışmamak çok zoruma gidiyor ve sürekli müzik açıp başka şeyler düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam bende muzdaribim bu durumdan 30dk ne 10dk duramıyorum oyun filanda oynamıyorum. YouTube shorts, müzik en kötü TV filan geçip gidiyor anlamıyorum disiplin şart.

Selamlar. 2 haftadır adamakıllı ders çalışamıyorum. 30 dk oturup sıkılıp kalkıyorum geri dönemiyorum ne yapmalıyım? Ders çalışmamak çok zoruma gidiyor ve sürekli müzik açıp başka şeyler düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ben ekran kartını sökmekle buldum açıkçası annemede saklattım bulamicağım bir yere telefon zaten yok kırık öyle devam etmiştim ödül olarak hafta sonu dışarı çıkıyordum sadece.

Bende 2 haftadır adam akıllı çalışmıyordum bugün başladım,masanın başına geç hemen bence,sınav sonrasını vs. Düşünüp motive olabilirsin

YKS'ye mi hazırlanıyorsunuz? Eğer öyleyse kendi yöntemlerimi anlatmak isterim. Erken kalkmak beni motive ediyordu. Kahvaltımı yapıp direkt paragraf çözmeye başlıyordum. Ardından programımda ne varsa çok fazla kafaya takmadan, düşünmeden başlıyordum. Düşünmek insanı oyalar ve tembelliğe iter. Şu zaman çalışacağım, bu olduğunda başlayacağım demek kendini kandırmaktır. Bunu yapmayın. Şu anda bulunduğum üniversiteden nefret ediyorum ve başka bir üniversiteye geçmek için eşek gibi çalışıyorum. Daha büyük külfet olduğunun garantisini sana verebilirim. Eğer 1 sene sonra ağlamaktan ve fırsatları kaçırmaktan dolayı pişman olmaktan korkuyorsan fazla düşünme ve masaya geç :D fazla düşünecek ve yakınacak bir şey yok. Planlı olmanın çok faydası var. Fazlasıyla zamanın olacak ve sıkıldığında molalar verebilirsin. Günde 16 saat varsa 6-8 saat çalışıyorsan 8-10 saat de sana kalıyor sonuçta. Başarılar.

Uyaranları bir süreliğine ortalıktan kaldır. Devamlı takıldığın platformlar varsa veya kontrolsüzce sürekli bildirim için telefonu eline alıyorsan önce bunu sona erdir. Yaş geçince kafanızı taşlara vurmayın ya okuyun adam gibi yerleri kazanın sonra da ekmeğini yiyin ya da hiç zaman kaybetmeden iş öğrenip para kazanmaya başlayın. Üniversite okumuş olmak için okuyanların çoğu işsiz gelecek zamanlarda belki daha fazlası işsiz olacak veya alanı dışında çalışıyor olacak. Yaşta geçecek isteseniz de istemeseniz de, boşa geçmesin yani. Ülkenin geleceği çok zorlayıcı görünüyor, müziğin, oyunun, storylerin hepsi geçici keyiflendiricilerdir, kalıcı bir mutluluk oluşturmazlar. Zamanı verimli kullanın ki geleceğiniz/miz kurtulsun.

Ben ekran kartını sökmekle buldum açıkçası annemede saklattım bulamicağım bir yere telefon zaten yok kırık öyle devam etmiştim ödül olarak hafta sonu dışarı çıkıyordum sadece.

Oyun oynasam neyse ben günde maksimum 3 saat oyun oynuyorum çok da bağımlılık sayılmaz müzik dinlemeye gidiyor çoğunluğu.

Uyaranları bir süreliğine ortalıktan kaldır. Devamlı takıldığın platformlar varsa veya kontrolsüzce sürekli bildirim için telefonu eline alıyorsan önce bunu sona erdir. Yaş geçince kafanızı taşlara vurmayın ya okuyun adam gibi yerleri kazanın sonra da ekmeğini yiyin ya da hiç zaman kaybetmeden iş öğrenip para kazanmaya başlayın. Üniversite okumuş olmak için okuyanların çoğu işsiz gelecek zamanlarda belki daha fazlası işsiz olacak veya alanı dışında çalışıyor olacak. Yaşta geçecek isteseniz de istemeseniz de, boşa geçmesin yani. Ülkenin geleceği çok zorlayıcı görünüyor, müziğin, oyunun, storylerin hepsi geçici keyiflendiricilerdir, kalıcı bir mutluluk oluşturmazlar. Zamanı verimli kullanın ki geleceğiniz/miz kurtulsun.

Haklısınız bir de daha çok netlerimden korkuyorum ve daha AYT'ye baslamadim ve sadece 5 ay var.

Bu devirde ders çalışabilmek imkansız. PC ve telefon'da bulunan kısa videolar vb. psikolojimizi bozdu. Sıkıntı geliyor hemen ders başına geçince.
Aynen öyle kısa videolar özellikle kesinlikle tiktok ve instagramı hayattan çıkartmak lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı