2. İstanbul Bilişim vakasi olacak firma İtopya

İtopya'dan sistem aldım başta çok tedirgindim internetteki yorumlar gözümü çok korkutmuştu. İçime sinmeyerek sipariş verdim. Aradan 1 hafta geçti beni arayıp monitörümün tedarikçi tarafından kronik arızali geldiğini söyledi. Satın alan kullanıcıların yaşadığı sorunlardan bahsetti. Bu yüzden tedarik etmeyi kestik isterseniz farklı bir monitör yollayalım ya da monitörün ücretini iade edip sisteminizi kargolayalım dediler. Hoşuma gitti açıkçası çünkü aman bize ne deyip kronik sorunlu ürünü kargolayabilirlerdi. İadesini istedim aradan 1 hafta daha geçti yanlış hatırlamıyorsam. İademi arayıp sordum yardımcı oldular ilgilendiler daha sonrasında kargoyla ilgili sıkıntı yaşadım yine aradım yine yardımcı oldular ve ürünüm eksiksiz sapasağlam geldi. Demek istediğim şu evet telefonlara geç cevap veriyorlar evet 30-40 dakika bekletiyorlar ama sorununuzu eninde sonunda çözüyorlar. Telefon konusunda biraz sabırlı olun lütfen. Eninde sonunda açıyorlar ve yardımcı oluyorlar. Dediğim gibi başta çok çekinmiştim ama günün sonunda aldığım hizmetten gayet memnun kaldım.
 
Müşteri hizmetlerini bilmem fakat Acıbadem mağazasına gittim gerektiğinden fazla bir yoğunluk vardı bu döneme göre arabayı park edecek yer dahil yoktu fakat gecikme yoğunluk olur genede 2 saat bekletilmez haklısınız fakat sattıkları ürünlerin hiçbir sıkıntısı yok ekran kartım İtopya'dan alınma güzelde bir meblağ verdim fakat şuana kadar hiçbir sorununu görmedim ürünlerini kötülenmez.
 
Vatan da çok hırlı değil.
-(Eskiden sürekli Vatan Bilgisayar'ı savunan eski Vatan Bilgisayar sevdalısı)
 
İtopyanın dolandırıcı olduğunu sanmıyorum adamlar gayet iyi işini yapıyor ama son zamanlarda ciddi sorunları var büyük ihtimalle senin gibi son zamanlardaki itopyada sorun yaşayanlar yüzünden çok meşguller ama aradığın saat de önemli ama dolandırıcı değiller o kesin
 
Arkadaşlar merhaba, saatlerdir baglanmaya çalışıyorum dalga geçer gibi telefon suratimiza kapanıyor. Şikayet varda forumlarda firmanin şikayetleri patlamış durumda alışveriş yapmayın. Bu firma 2. İstanbul bilisim vakasi olacak firma. Zamaninda istabul bilişimi savunan arkadaşları nasil simdi goremiyorsak ileride bu firmayi savunanlari da goremeyeceğiz. Paranızla rezil olmayın 2 kurus fazla verin QP Vatan sinerji vb firmalardan alışveriş yapın.
Benim de bir iki alışverişim oldu sorun yaşamadım ama, dolandırıcılık yapmaya kapasitelerinin yetmeyeceğini düşünüyorum . Müşteri hizmetleri konusunda rezalettirler. Aldığınız ürün garanti kapsamında arızalı çıkarsa ve ürün aldığınız zamandan pahalı ise para iadesi yaparlar, değişim yapmazlar stokta olsa bile . Ben itopya kanalı ile gönderdiğimden böyle olmuştu. Aklınızda bulunsun garanti kapsamındaki işlem için doğrudan teknik servise kendiniz gönderin ve iletişime geçin. Fakat yine de belli olmaz, sonuçta netten verilen siparişleri takip etme olanağı tüketicilerde yok.
 
Müşteri hizmetleri varla yok arası, hiçbir şeyden habersizler ve ulaşmak çok zor evet ama aldığım sistemi 1 hafta sonunda kargoya vermeyi başardılar ve özenli kurulmuş, güzel paketliydi. 2. El ürün konusunu bilmiyorum ama benim ekran kartı falan kutusu bandrolle kapalı geldi.
 
Uygun fiyatlı hizmet vermenin bir bedeli olacak herhalde. O da düşük müşteri memnuniyeti oluyor. Vatan'da 340 olan RAM bunlarda 310'sa var bir sebebi değil mi? Neden ucuz acaba diye sorgulamadan şark kurnazı mantığıyla nerede ucuz oradan al şeklinde hareket edenler suçludur bana göre. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı