2. slota RAM takınca sitem açılmıyor

Berkanizervatif

Centipat
RAM
4 + 2 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
Kingston SSD + HDD
Ekran kartı
Amd Radeon R7 250
Anakart
Gigabyte
İşlemci
İntel i5 4. Nesil
Bugün bilgisayarımı iyice temizledim, çok toplanmıştı. Her şeyini söktüm, taktim.
Çalıştırdığımda ekran gelmedi. Fanlar çalışıyor, 5 saniye sonra kapanıyor. Tekrar yeniden başlıyor. Biraz araştırdım internette, çok fazla şey vardi. Denemeye başladım. Aklıma ilk RAM'ler geldi. Bende 4 GB + 2 GB RAM var. 2 GB RAM'i çıkardım, çalıştı. Sonra başka 2 GB RAM taktım slota, yine çalışmadı. Sadece 4 GB RAM takılıyken açılıyor. Önceden böyle bir şey hiç yaşamadım. Hep 4 GB + 2 GB RAM kullandim ama böyle bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bilgisayarımı iyice temizledim, çok toplanmıştı. Her şeyini söktüm, taktim.
Çalıştırdığımda ekran gelmedi. Fanlar çalışıyor, 5 saniye sonra kapanıyor. Tekrar yeniden başlıyor. Biraz araştırdım internette, çok fazla şey vardi. Denemeye başladım. Aklıma ilk RAM'ler geldi. Bende 4 GB + 2 GB RAM var. 2 GB RAM'i çıkardım, çalıştı. Sonra başka 2 GB RAM taktım slota, yine çalışmadı. Sadece 4 GB RAM takılıyken açılıyor. Önceden böyle bir şey hiç yaşamadım. Hep 4 GB + 2 GB RAM kullandim ama böyle bir şey olmadı.
2GB'liğin yerine 4'ü, 4'ün yerine 2GB'liği takarak deneyin. Olmazsa tüm slotlarda bi 4GB'liği bir 2GB'liği deneyin.

Fişten çekin ve BIOS pilini sökün. Daha sonra RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. Daha sonra tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı