Shadrous
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle attığım normal SSD piyasanın en ucuzu falan değil. En ucuzundan 130 lira kadar daha pahalı. XPG'nin daha iyi performans sağladığını söylemenize gerek yok, gözlerim var. Anlaşılan XPG ürün almışsınız, beğenmişsiniz, burada onu savunabildiğiniz kadar savunuyorsunuz. Sinirlenmeyin. Mesajı dikkatli okuyun. M.2 NVMe SSD'ler şu anda oyuncuların en çok ihtiyaç duyduğu şey değil. Para SSD'den kırpılarak diğer parçalara ya da oyunlara falan daha çok para ayrılabilir. Alın şu videoyu izleyin. 2-3 saniye için fazladan para dökmeye gerek yok. Zaten iş için M.2 NVMe tercih edilmeli, ben bir şey mi diyorum?Kardeşim sende sata 3 SSD var diye övmeye çalışıyorsun belli en pahalı m2 ve en ucuz Sata 3 SSD'yi atmışsın XPG diyorum Samsung atıyorsun ve vatanda zaten fiyatlar pahalı aynı fiyata 1 TB XPG m2 NVMe SSD almak mı? 1 TB QVO SSD almak mı?
Şundan iki tane:XPG 512GB S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 Ssd Disk AS40G-512GT-C
1000 TL eder
Buda tek başına 1000 TL:ePttAVM - Samsung 1TB 860 QVO 550MB-520MB-s MZ-76Q1T0BW SSD
Performans farkına bak birde hangisinin performansı daha iyi? Ben söyleyeyim XPG'nin! Lütfen daha fazla karşı çıkma çünkü bu sefer gerçekten haklıyım yüksek performanslı 1 TB NVMe m2 almak mı yoksa gene yüksek performanslı fakat NVMe kadar değil normal SSD almak mı??