2 yılın ardından Zula deneyimim

Makaleler
1
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bugün 2 yılın ardından Zula indirdim sırf meraktan, oyuna ilk girdiğimde hafiften nostalji yaşadım o klan ortamları falan güzel günlerdi. :) ardından oyunun vuruş hissinin en ufak gelişmediğini fark ettim hala silah tepmeleri/tepkileri çok kötü. Grafikler de yine en ufak değişiklik yok. Pay to Win kısmına gelirsek daha çok oyuncuların alabileceği kasalar aks tarzı şeyler eklemişler. Hafiften güzel olmuş. Rekabetçi kısmın da yine en ufak değişiklik yok. Yeni gelen battleroyal modu oynanmaz değil fakat rakiplerine göre çer çöp. Yeni gelen skinlerden bahsedeyim biraz (yerden topladığım kadar) skinler 3 boyutlu tarzında yapılmış iyice Point Blank olmuş oyun. Ayrıca toxic kitlesi de beni benden aldı. İmha kitim yok diye bana sövüyorlar ve imha kiti parayla satılıyor garip olan. Oyun fazla hızlanmış silahla bile jet hızıyla koşuyorsun. Kısaca oynamadığım bu 2 yılda kaybettiğim bir şey olmamış :) sadece deneyimlerimi paylaşmak istedim. Oynamayın oynatmayın.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bugün 2 yılın ardından Zula indirdim sırf meraktan, oyuna ilk girdiğimde hafiften nostalji yaşadım o klan ortamları falan güzel günlerdi. :) ardından oyunun vuruş hissinin en ufak gelişmediğini fark ettim hala silah tepmeleri/tepkileri çok kötü. Grafikler de yine en ufak değişiklik yok. Pay to Win kısmına gelirsek daha çok oyuncuların alabileceği kasalar aks tarzı şeyler eklemişler. Hafiften güzel olmuş. Rekabetçi kısmın da yine en ufak değişiklik yok. Yeni gelen battleroyal modu oynanmaz değil fakat rakiplerine göre çer çöp. Yeni gelen skinlerden bahsedeyim biraz (yerden topladığım kadar) skinler 3 boyutlu tarzında yapılmış iyice Point Blank olmuş oyun. Ayrıca toxic kitlesi de beni benden aldı. İmha kitim yok diye bana sövüyorlar ve imha kiti parayla satılıyor garip olan. Oyun fazla hızlanmış silahla bile jet hızıyla koşuyorsun. Kısaca oynamadığım bu 2 yılda kaybettiğim bir şey olmamış :) sadece deneyimlerimi paylaşmak istedim. Oynamayın oynatmayın.

Oyunu arkadaşım beraber oynarız dedi diye yüklemiştim. 2 dakika içerisinde tüm ailevi değerleri ağıza alınmayacak hakaretler edildi ve bunu yapan 9 yaşında bir çocuktu. Ve zaten arkadaşım 10 dakika içeresinde sileceğimi bildiği için internetime yazık oldu deyip silmiştim. Ama kimsenin zevklerine karışamayız. Parası olanın en sevdiği oyun olabilir neredeyse. YouTube'dan görüyorum, çocuk 14 yaşında tüm mal varlığını bildiğiniz Zula'ya yatırmış. Türk oyunu diye büyüttüklerini düşünüyorum.

Zula ve CS:GO artık oynanmıyor, oynanmaz. Bitti. :(
cs.png

İnsan araştırır da yorum yapar. Utanır bunu söylemeye. CS:GO'yu ben de artık oynamıyorum ama oynayanlar benimle birlikte bırakmıyor oyunu. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı