2 yıllık Monster Tulpar T7 v19.5 deneyimim

Ben dediğinizi yanlış anladım kusura bakmayın. Keşke onu alma imkanım olsaydı deyince tongfang kasalı bir Monster'a sahip olmak istediğinizi zannettim.

Yok ya, durumlardan sonra daha Monster markasına bakmam. Eğer satabilirsem ucuz fiyattan satıp M1 MacBook ve PS5 veya Xbox alma planım var. Zaman gösterecek onu da. Belki de sadece M1 MacBook ve kaliteli bir masaüstü bilgisayar alırım...

Yok ya, durumlardan sonra daha Monster markasına bakmam. Eğer satabilirsem ucuz fiyattan satıp M1 MacBook ve PS5 veya Xbox alma planım var. Zaman gösterecek onu da. Belki de sadece M1 MacBook ve kaliteli bir masaüstü bilgisayar alırım...
Hocam eğer Macbook alırsanız yanına PC yerine Xbox almanızı öneririm. Macbook kullanan birisi olarak oyun dışındaki her şeyi bununla yapıyorum.

Hocam eğer MacBook alırsanız yanına PC yerine Xbox almanızı öneririm. MacBook kullanan birisi olarak oyun dışındaki her şeyi bununla yapıyorum.

Neden Xbox peki? ya da neden konsol. Masaüstü bilgisayar dururken?

Ayrıca PlayStation'da oyun fiyatları uçmuş. Korkuttu bu durumda beni.

Ünlü marka ya muhakkak vardır.
Ünlü marka? Tabii canım çok ünlü, hatta o kadar ünlü ki Amerika'da yok satıyor(!)
Benden büyük olduğunuz için dedim. Biraz da kötü kullanımdan kaynaklı bu sorular. Oyuna sinirlenince yapıştırmak falan e laptop da hali ile hem beni ucuza aldın bana değer vermek yerine hem de oyunu kaybettiğin için bana vurup bana kötü davranıyorsun diyor seninle arasını soğutuyor yani laptop da haklı.
Hocam sen 10.000TL verdiğin cihazı yumruklar mısın? Yada ona şiddet uygular mısın? Tabii zenginseniz başka onu bilemem. Ancak benim bildiğim bu kadar para akıtıp aldığımız cihazlara biz böyle yapmıyoruz. Yapanlar da ya para çoktur yada öfkesine hakim olamıyordur?
Yok artık. Bununla ne alakası var? Kim aldığı laptopa vuruyor? Çoğu Monster insan gibi kullanımda çöküyor. Böyle bir bahane hayatım boyunca duymadım. Gerçekten fazla savunuyorsunuz.
Katılıyorum, biraz daha zorlasa sanki aldığımız cihazları biz sabote ediyoruz diye iddiada bulunacak...
Maalesef onunla alakası yok. Tong fang kasalarda bile sorun çıkıyor.
TongFang kasa en az sorun çıkarma ihtimaline sahip kasa türü ama onda bile 0 ihtimal diyemiyoruz...

Bende de aynı model var. Yeri gelir canını çıkardığım oldu ama pek bir sorun yaşamadım. Elektronik işi biraz değil bayağı bir şans işi son dönemlerde. Benim tek şikayetim, 9750H çok ısınıyor.

Hocam teknoloji şans işidir en sorunsuz cihazlar bile şansınıza sıkıntılı olarak size gelebilir. Teknik serviste kötü bir tecrübeniz olmuş şikayetvara yazsanız çok rahat yardımcı olurlardı. Bende Ankara'da oturuyorum her 6 ayda bir genel temizligini yaptırırım ayrıyeten pil ve menteşe gibi problemlerimdede bayağı yardımcı oldular bence teknik servisleri çok başarılı.

Hocam teknoloji şans işidir en sorunsuz cihazlar bile şansınıza sıkıntılı olarak size gelebilir. Teknik serviste kötü bir tecrübeniz olmuş şikayetvara yazsanız çok rahat yardımcı olurlardı. Bende Ankara'da oturuyorum her 6 ayda bir genel temizligini yaptırırım ayrıyeten pil ve menteşe gibi problemlerimdede bayağı yardımcı oldular bence teknik servisleri çok başarılı.
Bana garezleri var o halde 😔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı