200 TL Fare Önerisi

MM530 pek çok yönden G402'den üstündür. Bu fiyata PMW3360 veya türevi sensör bulunduran başka fare bilmiyorum. İncelemeler de çok olumlu. Eliniz palm gripse MM530 öneririm.
 
MM530 ile G402 karşılaştırmak tamamen saçmalık. Farelerin büyüklükleri tutuş şekilleri hitap ettiği kitle ve oyun tarzları farklı bu durumda ikisini karşılaştırmak saçmalıktır. G402 gayet başarılı bir mouse FPS oyunlarında sana avantaj katacaktır. Gayet agresif bir yapıya sahip olması da ayrı bir çekicilik katıyor. Performansa gelecek olursak logitech G402 ürününde kullandığı teknolojilerle gecikme değerlerini azaltmış. Aslında şu an profesyonel anlamdaki çoğu mouseda gecikme değerleri çok düşük fakat çıktığı yıla bakarsak o yıllarda gayet başarılı bir teknolojiydi. FPS oyunlarında gecikme değerinin düşük olması seni bir adım öne çıkaracaktır.
 
Bana mı reklam yapıyor diyorsunuz? Sizin mesajlarınızın 10 katı kadar insana yardım etmişliğim var benim. İthamlarınıza dikkat edin. Ürünü önerdik diye de hemen CM reklamı diye mesaj atmayın, pişman olursunuz. Kimseyi zorladığımız yok. Bilmeden gelmişsiniz ben profesyonelin diye geziniyorsunuz, biraz dikkat edin. MM530 bariz daha iyidir. PMW3360 sensörü ile zaten farkını en başta belli ediyor. G402'nin sensörü bariz daha geride. Bu fiyata da bu sensörü zor bulursunuz. Ayrıca G402 eskidi artık. Profesyonel oldunuz diye ekipmanları muhteşem biliyorum havasına girmeyin. Aynısını Zowie mouse konusunda da yaptınız. Adını bildiğinizi daha iyi diye yazıyorsunuz.
 
Bana mı reklam yapıyor diyorsunuz? Sizin mesajlarınızın 10 katı kadar insana yardım etmişliğim var benim. İthamlarınıza dikkat edin. Ürünü önerdik diye de hemen CM reklamı diye mesaj atmayın, pişman olursunuz. Kimseyi zorladığımız yok. Bilmeden gelmişsiniz ben profesyonelin diye geziniyorsunuz, biraz dikkat edin. MM530 bariz daha iyidir. PMW3360 sensörü ile zaten farkını en başta belli ediyor. G402'nin sensörü bariz daha geride. Bu fiyata da bu sensörü zor bulursunuz. Ayrıca G402 eskidi artık. Profesyonel oldunuz diye ekipmanları muhteşem biliyorum havasına girmeyin.
Demek ben profesyonelim diye geziniyorum ha. Haftaya ESEA lig maçımı izlemeye davet ediyorum. Burda ki iki ürünü sadece sensörlerine göre karşılaştırıyorsunuz demek. Bu iki mouse birbirinden tamamen farklı bu olay bir işlemci ile ekran kartını karşılaştırmak gibi. Öneri yaparken mantıklı şekilde yapın lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı