2000-2500 TL'ye 3D Modelleme Ve Hızlı Render İçin Sistem Toplama

Uzun bir ara oldu yoğunluktan teşekkür etme fırsatım olmadı kusura bakmayın :). Tavsiyeleriniz için gerçekten teşekkür ederim sistemi baya test ettim, render aldım, (gt750m ekran kartı olan bir laptopa (3.250 TL) kıyasla 9t süreye karşı aynı sahneyi 4t sürede tamamladık (y). Kullanış açısından da çok konforlu oldu, okulda Basmane'nin modellemesine ait 14 kişilik bir çizim ekibinin koordinatörlüğünü verdiler ve aynı anda bir çok işi birden yapmak zorunda kaldığım zor zamanlar oldu ama sistemden yana hiç sıkıntı yaşamadım. Düz mantık yapıp aynı fiyata laptop alsaydım ne yapardım bilmiyorum.

Tek sorunum SSD'yi tam performanslı kullanmasını bilmemem, mesela MSİ bizim için M2 yuvası (10Gb/sn) yapmış, nasıl takacağımı gösteren bir rehber bulamadım hiç. Rapid modu "ömrünü kısaltabilir" dedikleri için kullanmıyorum, sistemi çok yönlü olarak uzun süreli kullanıyorum zaten. Bir de yukarıda yazdığım soğutucu bi sıkıntı çıkarır mı sizce? Yanlış sipariş verilmiş diye elindeki soğutucuyu verdi toplayan arkadaş, AIDA64 cpu testinde %100 çalışırken 72 dereceyi gördü, forumdaki 80-90 derecelerden bahsedenler var, iyidir diye düşünüyorum.
 
Merhaba Os_man Autocad Solidwork ve çeşitli cad ve cam programları kullanıyorum. Bunların yanında çeşitli bilgisayar programları ve belge, dosya kullanıyorum. Senin topladığın bir bilgisayar gibi bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musun?
 
Daha önce apple kullanmadım. uyum sağlamada problem yaşar mıyım bilmiyorum ayrıca samsung telefon kullanıyorum ister istemez bağlantı yapabiliyorsun. Bağlantısında sıkıntı yaşanır mı yaşanmaz mı bilmiyorum.. Bunun gibi apple ile ilgili bir sürü bilinmeyen soru var benim için
 
Merhaba Os_man Autocad Solidwork ve çeşitli cad ve cam programları kullanıyorum. Bunların yanında çeşitli bilgisayar programları ve belge, dosya kullanıyorum. Senin topladığın bir bilgisayar gibi bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musun?
Tabiki yardımcı olmaya çalışırım, yalnız yeni bir konu açıp konuda herşeyi bildirirsen, (hangi programlar kullanılacak, başka kullanıma amacı (oyun,film vs.) varsa, ve tabikide bütçe aralığıyla beraber) baştan sona yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdi bu konunun üzerinden devam edersek konu başlığı-konu uyuşmazlığı olabilir. Konuyu aç, yardımcı olmak için bekliyorum,
Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı