2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2000 TL

berkcelk

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anda kullanmış olduğum mouse G305 ara ara kopmaya başladı, değiştirmeyi düşünüyorum. Güzel mouse önerilerinizi bekliyorum.

Hocam kampanyayı nasıl kullanabilirim ve mouse uygulaması iyi mi biliyor musunuz?

Mouse iyi bende var kalitesi iyi biraz benim elimi terletti sadece onun harici 10 numara aynı superlighta benziyor. Driverıda iyi basit ingilizceyle tüm ayarları anlarsınız.

Hocam iyizoco mu iyi parolpara mı nasıl yapacağız yardımcı olursan bize çok sevinirim.

Parolaparayı indirn iyzicoyuda indirin hesap oluşturun İyzico'dan ilk alişverişim 300 TL kapmanyası var Gaming gen kampanyasıda var onlara katılacaksınız sonra da parolaparadan sanaş kart olışturup o kartla almanız lazım fareyi. Ben satın alırken 300 TL İyzico'yu görmemiştim 1300'e geldi sağlık olsun 😒

Mouse iyi bende var kalitesi iyi biraz benim elimi terletti sadece onun harici 10 numara aynı superlighta benziyor.

Parolaparayı indirn iyzicoyuda indirin hesap oluşturun İyzico'dan ilk alişverişim 300 TL kapmanyası var Gaming gen kampanyasıda var onlara katılacaksınız sonra da parolaparadan sanaş kart olışturup o kartla almanız lazım fareyi. Ben satın alırken 300 TL İyzico'yu görmemiştim 1300'e geldi sağlık olsun 😒
Hocam şimdi ne kadar atmamız gerekecek parolapara kartına? mouse'ın indirimsiz fiyatı kadar mı?

Hocam şimdi ne kadar atmamız gerekecek parolapara kartına? Farenin indirimsiz fiyatı kadar mı?

Yok ilk başta farenin fiyatını ödüyorsunuz 400 TL parolaparaya geliyor direkt onu istediğiniz gibi banka hesabınıza çekebilirsiniz İyzico'ya gelen paralar çekilmiyor sanal kart açıp internette harcıyabilirsiniz.

Mouse iyi bende var kalitesi iyi biraz benim elimi terletti sadece onun harici 10 numara aynı superlighta benziyor. Driverıda iyi basit ingilizceyle tüm ayarları anlarsınız.

Hocam bir kampanyaya katılmaya gerek duymadan direkt para geliyor değil mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı