2019 Size Ne Öğretti?

Açıkcası en son 2013-2014 yılları benim için en iyi dönemlerdi okulu saymaz isek. Sonra çöküşe geçti, 2019 ise çöküşe duraklama dönemi gibi duruyor. Yükselişe geçer miyim yoksa, çöküşe devam eder miyim 2020'de belli olacak gibi.

Son düzenleme:
2019 başında futbol ve bilgisayar arasında seçim yapmam gerektiğini hissettim ya futbol oynayıp her gün olmayacak işler peşinde koşacaktım ya da gelecekte olmak istediğim kişiyi tasarlayacaktım. Bilgisayarı seçtim ve şu anda bilgisayar bilgi yarışması olsa kendi yaşıtlarım arasında gözümü kırpmadan geçerim. Yaşıtlarımın çoğundan tek farkım var onlar bilgisayarda oyun oynamayı seviyor ben ise bilgisayarı oynamayı seviyorum.

2019 başında futbol ve bilgisayar arasında seçim yapmam gerektiğini hissettim ya futbol oynayıp her gün olmayacak işler peşinde koşacaktım ya da gelecekte olmak istediğim kişiyi tasarlayacaktım. Bilgisayarı seçtim ve şu anda bilgisayar bilgi yarışması olsa kendi yaşıtlarım arasında gözümü kırpmadan geçerim. Yaşıtlarımın çoğundan tek farkım var onlar bilgisayarda oyun oynamayı seviyor ben ise bilgisayarı oynamayı seviyorum.
Senin adına çok sevindim :) Umarım bir gün hedeflerine ulaşırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı