2020'de hala PS3 alınır mı?

Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Arkadaşlar ben öğrenciyim. Bütçem belli 600 TL. Bilgisayarım zaten çöp. Telefonum kötü falan öyle gidiyor. Yeni telefon alacağız. Elimde fazladan kullanmadığım eşyalar 600-700 TL ediyor. Bu paraya PlayStation 3 almak istiyorum. En azından GTA 5 ve FIFA 17 falan oynayım diyorum. Bilgisayar GTA San Andreas ve FIFA 13'te bile kasıyor. Benim teyze oğlunun PlayStation 3 var. Ha teyze oğlu falanda yaşı 25 falan. Onun konsolu almak istiyorum. Özellikleri şunlar.

PlayStation 3 Slim 170 GB. İçinde GTA 5/FIFA 16 var. CD olarak Mortal Kombat komplate Edition/ gran turismo 5 falan var. Çok temiz kullandı, okul iş falan derken...

Sizce fiyatına değer mi? (600 TL) ve hala alınır mı?

Alınabilir hocam. Aslında oyunun eskisi yenisi olmaz. Beğendiğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Niye alınmaz diyor la herkes? PS2 bile alınırken hala 3-4 sağlam oyunu varken PS3'ün tonla yıllardır oynanabilecek oyunu var niye saçmaladınız acaba. Hem de Slim yani kırılabilir olan versiyonu 600TL uygun al. Ben kırılamayan SuperSlim 16GB'yi 650'ye vermiştim Pandemi'den hemen önce.

Tek başınayken GTA5, misafir geldiğinde Mortal Kombat'ı oynarsın ne güzel.

PS1 alınmaz eyvallah. PS2'de bu seneden sonra alınmaz ama PS3 bundan yıllar sonra bile alınır. Aradaki fark çok.

Bir aralar sistemimi satıp PS4 almaya niyetlenmiştim hatta burada konu açmıştım alınır mı vs. diye sonrasında vazgeçip denemek amaçlı amcamın PS3'ü ödünç aldım açıkcası 3 haftadır sıkma bayma yok gayet eğlenceli ve sıkı makine yıl 2020'de olsa alınır oynanır neticede herkes son model cihazlar alacak diye bir kural yok daha önce hiç oynamadıysanız PS3 oyunları size uzun süre yetecektir eğer çok beğenirseniz ileride ne kadar ediyorsa üstüne ekleyip PS4 alabilirsiniz.

Özetle cihaz temiz ve bakımlı ise alınabilir ve uzun süre kullanılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı