2020'de hala PS3 alınır mı?

Arkadaşım para biriktirmek zor. Ben 4 yılda 700 TL biriktirdim. Ailem harçlık vermiyor. Çalışmak istesem virüs var. Evde canım sıkılıyor. Oynayacak birşey yok. Bilgisayarda San Andreas oynamaktan sıkıldım. Ha ben sonra bunu satıp PS4 almayacağım, bilgisayar alacağım. Yani bozulana kadar kullanacağım. Benim derdim grafikte değil, oyunun hikayesi. PS3 benim için iyi bir seçim olur mu?
Güle güle kullan kardeşim o zaman. Herkesin bütçesi yetebilir diye bir şey yok tabi haklısın. Ama akraban da olsa dikkat et incele cihazı hatta müddet iste sorun olursa geri dönebileceğin kapı bırak yani. 2. el hikayeli bir sürü oyun bulabilirsin. Hatta genelde toplu satışlar yaptıklarını gördüm Ps 3 için. İyi günlerde kullan 👍🏼.

Güle güle kullan kardeşim o zaman. Herkesin bütçesi yetebilir diye bir şey yok tabi haklısın. Ama akraban da olsa dikkat et incele cihazı hatta müddet iste sorun olursa geri dönebileceğin kapı bırak yani. 2. el hikayeli bir sürü oyun bulabilirsin. Hatta genelde toplu satışlar yaptıklarını gördüm Ps 3 için. İyi günlerde kullan 👍🏼.

Teşekkürler. Peki Cuh Ne Olmalı ?
Edit: 1 ay önce başka bir cihazı satın aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı