2022 LGS nasıl geçti?

Öğretmenler girdiği sınava göre yaptığı tercihler sonucu atanıyor, tecrübesiz öğretmen genelde atanmaz çoğu dershanede çalışır, öğrenci ise heryerde öğrenci değildir, çalışmayan veya az çalışan öğrenciler genelde tembeldir, liseler ise bu tembel öğrencilerin olduğu okullar şeklinde sınıflandırılabilir.

Hayatında kaç tane lise öğretmeni gördünde kıyaslama yapıyorsun çok merak ediyorum.

Öğretmen her zaman olgundur ve konuya hakimdir, tembel öğrenci olgun değildir.
Hocam burda konuşulmaz ama kısaca söyleyeceğim, bu işte siyasetle alakalı artık. Fen liseleri eskisi gibi seçici değil en azından bizim burada. Tecrübesiz öğretmen atanamaz yanlış bir cümle. Bu ülkenin binlerce öğretmen açığı var, onun kızı ya da şunun oğlu öğretmen olsun diye bu işi seven insanların hakkı yeniyor ve özel okullara mahkum ediliyorlar resmen. Özel okullarla ilgili haberleri az çok okuduysanız oralarda ne kadar rezalet şeyler olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Klasik LGS sınavı. Matematikte 10 soru falan idare ederdi. Zaten ben de 9 tane yapmıştım. Fende çok fazla oyalandığım için sürem yetmedi diğerlerine maalesef. Fende ise 18 tane yaptım, sözelimin full olduğunu düşünüyorum.

Matematik ve fen rastgele işaretlemiştim. Diğer hepsini yaptım. Lise, lisedir.

Bu tahminim hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Böyle bir tahmin yapmıştım da sınav soruları yayınlandığında sınav sorularını inceleyeceğim.
Hocam tüm geçmiş senelerin matematiklerini çözmüş biri olarak kesinlikle matematik çok kolaydı

Öğretmenler girdiği sınava göre yaptığı tercihler sonucu atanıyor, tecrübesiz öğretmen genelde atanmaz çoğu dershanede çalışır,
Öğretmenler girdiği sınava göre iyi ya da kötü öğretmen olmazlar. Bilgiyi öğrenciye verimli bir şekilde veremedikten sonra öğretmeni kim ne yapsın. Biyoloji öğretmenim 4 sene dershanede çalıştı ve sonra dershane öğretmenliğinden atanarak devlette de çalışmaya başladı. 1 dersini dinleseniz tüm sözlerinizi eminim geri alırsınız.
öğrenci ise heryerde öğrenci değildir, çalışmayan veya az çalışan öğrenciler genelde tembeldir, liseler ise bu tembel öğrencilerin olduğu okullar şeklinde sınıflandırılabilir.

Hayatında kaç tane lise öğretmeni gördünde kıyaslama yapıyorsun çok merak ediyorum.

Öğretmen her zaman olgundur ve konuya hakimdir, tembel öğrenci olgun değildir.
Öğrenciler tembel olabilir ama bu senin de tembel olman gerektiği anlamını taşımıyor. Öğretmenler olgun değil ya da konuya hakim değil gibi bir şey demedim. Siz lafı farklı bir yere çekmeye çalışıyorsunuz. Dünyanın en olgun insanı da olsan öğretemedikten sonra senin dersini neden dinleyeyim ben?

Tembel öğrenci olgun değil mi? Bu cümleden sonra size bir daha cevap verme gereğinde bile bulunmayacağım. Laflarınızın hepsi havada kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı