2022 LGS nasıl geçti?

Sonucunuzu atabilir misiniz rica etsem.

Umarım düşündüğüm gibi olur:
Türkçe 18-2
İnkılap 9-1
Din 9-1
İngilizce 10-0
Fen 17-3
Matematik 6-6 (maalesef, bir de 9 doğru bekliyordum en az :(.)

Belki kontenjan kalırsa, ki geçen senelerde ulaşım nedeniyle çoğu kişi vazgeçmiş umarım bu senede vazgeçerler.. Eğer öyle olursa girme ihtimalim olabilir.

Bu arada 2020'de %6'lık dilim olmasına rağmen %15, %16 almışlar. O yüzden dedim ihtimal olabilir diye.

Umarım düşündüğüm gibi olur:
Türkçe 18-2
İnkılap 9-1
Din 9-1
İngilizce 10-0
Fen 17-3
Matematik 6-6 (maalesef, bir de 9 doğru bekliyordum en az :(.)

Belki kontenjan kalırsa, ki geçen senelerde ulaşım nedeniyle çoğu kişi vazgeçmiş umarım bu senede vazgeçerler.. Eğer öyle olursa girme ihtimalim olabilir.

Bu arada 2020'de %6'lık dilim olmasına rağmen %15, %16 almışlar. O yüzden dedim ihtimal olabilir diye.
2020 sonuçlarına bakmayın, orda olağan üstü bir durum vardı ve sonuçlar çok değişti. Sözel ve Feniniz iyi ama matematik o Feni yiyip bitirir büyük olasılıkla. Rahat %10 içinde olmanız lazım, geçen yıl öyleydi yani.

2020 sonuçlarına bakmayın, orada olağan üstü bir durum vardı ve sonuçlar çok değişti. Sözel ve feniniz iyi ama matematik o feni yiyip bitirir büyük olasılıkla. Rahat %10 içinde olmanız lazım, geçen yıl öyleydi yani.

O matematik 10 doğru olsa zaten şu an hangi liseyi seçsem diye düşünüyordum...
Neyse hocam yardımlarınız için teşekkürler, eğer girebilirsem konu açarım zaten muhtemelen çok mutlu olurum. Giremezsem de can sağlığı olsun dünyanın sonu değil ya :D.

Hocam benim de aynı durum oldu. LGS 2020'de matematikten 15-16 tane yapmıştım ve en fazla 2-3 yanlış çıkmıştı. Bugün 11 tane yapabildim ve bir sorum yanlış :(

Ben 2020 senesinde LGS'ye girmeden önce 2019 yılının sorularını çözmüştüm ve 16 doğrum çıkmıştı. Aynı zamanda TEOG senelerini de çözmüştüm ve 19-20 doğrum olurdu genellikle. Sınava girdiğimde yaptığım sonuç ise 12 doğru 2 yanlış olmuştu. Demek istediğim şu; evde kendi başınıza çözerken stres olmayacağınız için böyle sonuçlar almanız normal. Önemli olan büyük denemelerde yaptığınız sonuçlar. Boşuna kendinizi üzmeyin.

Arkadaşlar yazım yanlışlı sorunun Türkiye ile başlayan şık olması lazım değil mi? "Türkiyede" şeklinde yazılması gerekiyor diye biliyorum hatta internette de bitişik olacak diyor.
@467838 Okuldaki çoğu kişinin döküldüğü denemeden 373 almıştım orada da dikkatsizlikten gitmiştim. Bu sınavda da İngilizce bir soru dikkatsizlikten gitti.

Arkadaşlar yazım yanlışlı sorunun Türkiye ile başlayan şık olması lazım değil mi? "Türkiyede" şeklinde yazılması gerekiyor diye biliyorum hatta internette de bitişik olacak diyor.
@467838 Okuldaki çoğu kişinin döküldüğü denemeden 373 almıştım orada da dikkatsizlikten gitmiştim. Bu sınavda da İngilizce bir soru dikkatsizlikten gitti.

1654455860165.png

A şıkkında "yerde" kelimesi ayrı yazılmalı gibi gördüm ben. De'yi cümleden çıkarıp cümlenin anlamına bakarsak olumlu oluyor. O yüzden ayrı olmalı.
Ayrıca özel isimlere gelen ekler kesme işareti ile ayrılır. O sebeple Türkiye'de doğru yazılmıştır.

Eki Görüntüle 1410562

A şıkkında "yerde" kelimesi ayrı yazılmalı gibi gördüm ben. De'yi cümleden çıkarıp cümlenin anlamına bakarsak olumlu oluyor. O yüzden ayrı olmalı.
Ayrıca özel isimlere gelen ekler kesme işareti ile ayrılır. O sebeple Türkiye'de doğru yazılmıştır.

Hocam çok teşekkür ederim, 405 bekliyordum 395 civarı bir sonuç çıktı. Dikkatsizlikten 3-4 sorum gitmiş :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı