2022 yılında iPhone 6S alınır mı?

Bütçe
1500
Kardeşim 5s kullanıyor oyun vs. de oynamıyor sadece ios sürümü düşük olduğu için bazenleri sorun çıkarabiliyor. Onun dışında gündelik, instagram gibi şeyler için gayet uygun. 5s bile bu konuda hakkını verdiğini düşünürsek..
 
Kardeşim 5S kullanıyor oyun vs. de oynamıyor sadece iOS sürümü düşük olduğu için bazen sorun çıkarabiliyor. Onun dışında gündelik, Instagram gibi şeyler için gayet uygun. 5S bile bu konuda hakkını verdiğini düşünürsek.

Bende böyle düşünüyorum zaten Android cihaz alırsam ne bekleyebilirim ki en az 5 6 ay sonra kasmalar başlar.
 
Bende böyle düşünüyorum zaten Android cihaz alırsam ne bekleyebilirim ki en az 5 6 ay sonra kasmalar başlar.
Ios takıntım da bu yüzden var. Cihazlar eski bile olsa, bir zamandan sonra güçleri düşürülse bile androidler de ki o güvensizlik hissiyatı yüzünden ios kullanmak zorunda bırakıyorlar insanı. Aslında bende benim telefonu kardeşime verip 5s'i alasım var. 😅
 
iOS takıntım da bu yüzden var. Cihazlar eski bile olsa, bir zamandan sonra güçleri düşürülse bile Android'ler de ki o güvensizlik hissiyatı yüzünden iOS kullanmak zorunda bırakıyorlar insanı. Aslında bende benim telefonu kardeşime verip 5S'i alasım var. 😅

Bende aynı bu şekildeyim. Tüm Android cihazlardan bıktım. Bir S22 ultra alamadık ki doğru düzgün performanslı Android kullanalım.
 
Boş konuşanlara selam olsun. Ucuz android alacağınıza gidin 6S, 7 falan alın. Ucuz android kullandıktan sonra Apple telefonlarına şükreceksiniz. Ha varsa 6-7 bin Samsung'a lafım olmaz. Redmi Note 7 kullanıyorum aha aldım da ne oldu tiksindim. 7'ye geçeceğim öbür ay.

Deji taktığın zaman tertemiz kullanılır o telefon. Daha 5S'in bile WP desteği bitmedi :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı