2022'de Windows Vista değerlendirmesi

Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

2-3 aya şöyle nostalji hurda bir sistem alacağım sırayla bütün işletim sistemleri için deneyeceğim

Size katılıyorum.

Ayrıca Vista sonuçta her ne kadar başarısız gibi dursa da yeni bir dönemin kapısını açtı.
Şunu da eklemek istedim. O zamanlar çok severdim bunu kullanırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FwwkanTC "Vista capable" etiketi olan ama eski donanıma sahip cihazları kakalayan üreticiler sayesinde oldu gerçekten. Arayüz desteği olmadan, eski donanımla insanlara bu yazılımı sundular.

O günlere yaşım yetmedi kuzenim anlatırdı hep. Dediğim gibi eğer sistem gereksinimleri o döneme kadar yüksek olmasaydı bence şu anda Windows 11'den bahsediyor olmazdık

@FwwkanTC Ben canlı canlı yaşadım. Ama sistemim hep günceldi eski zamanlarda. Hatta günümüz şartlarında olduğu kadar zorlanmıyorduk sistem yenilerken. Minimum ve önerilen gereksinimler gibi düşünebilirsiniz. Minimumda sistem Vista olmaktan çıkıyor ve saçma sapan sorunlara yol açabiliyordu. Eğer önerilen miktarda sisteminiz varsa gayet güzel kullanıyordunuz. Mesela Michael MJD'nin bir videosundan ekran görüntüsü ekleyeyim buraya. Donanım ihtiyacında ne kadar fark olduğunu siz de görün. Eski zamanları düşünürsek gereken donanımın ciddiyetini anlayacaksınızdır.

@FwwkanTC "Vista Capable" etiketi olan ama eski donanıma sahip cihazları kakalayan üreticiler sayesinde oldu gerçekten. Arayüz desteği olmadan, eski donanımla insanlara bu yazılımı sundular.
@FwwkanTC "Vista Capable" etiketi olan ama eski donanıma sahip cihazları kakalayan üreticiler sayesinde oldu gerçekten. Arayüz desteği olmadan, eski donanımla insanlara bu yazılımı sundular.

Yani evet.
Ahh

Bir SSD ile sistemi destekledim. Güncel bir Windows sürümünden buna geçince bana öyle gelmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…