2023 Haziran'ı takiben dolar kuru kaça düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kk aday olursa Erdoğan tahtını korur bana göre Macaristan gibi sonumuz olur.
 
Gollum güç yüzüğüne tekrar sahip olmaz umarım...
 
2023'te Lozan biterse veya bozulursa diye sevinen arkadaşlar bağımsızlığımızın, savaşta olduğumuz İtilaf devletleri ile barışın ve ticaretin korunmasının, topraklarımızın garantisi bitince veya bozulunca nasıl kalkınmayı düşünüyorlar?
 
Bu 100 yıllık antlaşmayla kafayı bozanlar acaba hangi kaynağa göre böyle maddeler yer aldığını iddia ediyor? Gizli maddeler falan boş işler. Yazılı kaynak var mı kardeşim bir resmi belge? Halk ağzıyla böyle laflar ancak kahvehane kültürüdür. Gerçeklikten uzakta cümleler kurmayınız.
 
100 yıllık gizli madde var ama herkes biliyor bu maddeyi. Ama gizli.
 
Eğer farklı bir hükümet gelirse hele ki bu Ali Babacan gibi daha önceki dönemlerde iyi ilişkiler kazanmış birisi olursa panik olarak 2 3 TL civarı bir gecede düşer. Ama kim gelirse gelsin 2 3 sene içinde düzelecek bir durumda değiliz. Sonuç olarak sene geçtikçe daha da yükselecek.
 
2023'de Lazım Mantılaşması bittiği için dolar 0.5TL ye düşer. YTD
 
Kasr-ı Şirin Antlaşması, IV. Murat'ın Bağdat Seferi sonucunda 14 yıldır Safevilerin elinde bulunan Bağdat'ın fethinden sonra Osmanlı Devleti ile Safevî Devleti arasında 17 Mayıs 1639'da imzalanan, 1623-1639 Osmanlı-Safevî Savaşını sona erdiren ve bugünkü Türkiye-İran sınırını belirleyen barış antlaşması

antlaşmalar öyle bitiş tarihi olan şeyler değildir. hele ki yer altı kaynaklarını peşkeş çekerken çıkartılamıyor yalanına da inanan ne bileyim..

 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı