2023'te zorunlu askerlik kalkacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Bonita Öyle bir şey demişsiniz ki madem millet aç, neden insanlar kafelerde oturuyor diyen dayılardan bi farkınız kalmamış.
@Silinen üye Savaş anında silahlandırma falan yapılmadı. Boş keseden sallama artık ya da kulaktan dolma bilgilerle. Adam evinde olan ve askere gidip kullanmasını öğrendiği silahla bir er olarak çatışıyor Rus askeriyle.
 
Antimilitaristler icin zor bir sey, hatta bu konuda fikir beyan edenleri bile iceri tikiyorlar sag olsunlar. Bedelli yapmak simdilik cozum, daha sonra kalkarsa daha mantikli olur.
 
Bu ülkeyi Türkiye Cumhuriyetini Mustafa Kemal Atatürk kurdu. Zamanında bu ülkeye saldıranlara o nasıl askerleriyle saldırdıysa aynı şekilde bizde saldırırız. Askerlik zorunlu olması daha iyi, eliniz silah tutmayı öğrensin. Bu işler yan gelip yatmaya benzemez. :)

Bunu oku gönüllülük esasına dayalı kesinlikle olamaz👆

Askerlik hizmeti gönüllülük esasına dayalıdır. Bu birçok ülkede böyledir. Ya biz cahil kaldık gelişemedik, Ya da günümüz çağına ayak uydurmakta güçlük çekiyoruz. :)
 
Askerlik hizmeti gönüllülük esasına dayalıdır. Bu birçok ülkede böyledir. Ya biz cahil kaldık gelişemedik, ya da günümüz çağına ayak uydurmakta zorluk çekiyoruz. :)
Kanka AB ülkeleri ile kendimizi bir tutamayız. orta doğu terör bölgesidir.
1653409640716.png
 
Aynen hocam aynen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı