Ülkeden gitme imkanı verilseydi doğru olurdu ama isteğimiz dışında durduğumuz yeri savunmak istememek normal.Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama askere gitmek istememek büyük nankörlük oluyor...
Ülkeden gitme imkanı verilseydi doğru olurdu ama isteğimiz dışında durduğumuz yeri savunmak istememek normal.Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama askere gitmek istememek büyük nankörlük oluyor...
Aynen bravo ! katılıyorum. Bu ve bunun gibi düşünenler taş devrinde yaşıyorlarÜlkeden gitme imkanı verilseydi doğru olurdu ama isteğimiz dışında durduğumuz yeri savunmak istememek normal.
Ülkeden gitme imkanı verilseydi doğru olurdu ama isteğimiz dışında durduğumuz yeri savunmak istememek normal.
Yanlış yaklaşım.
Adam yıllarca okumuş, dirsek çürütmüş, kalem tutmuş, bir şeylere katkısı olmuş yada katkıda bulunmuş ama sen bu adamı tutup elin ciğeri beş kuruş etmez hapçısının, katilinin, hırsınızın daha doğrusu ahlaksızının arasına askerlik yap diye gönderiyorsun. Şimdi bu adamın askerlik mesleğini yapmak istememesi nankörlük mü?Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama askere gitmek istememek büyük nankörlük oluyor...
Bravo !Adam yıllarca okumuş, dirsek çürütmüş, kalem tutmuş, bir şeylere katkısı olmuş yada katkıda bulunmuş ama sen bu adamı tutup elin ciğeri beş kuruş etmez hapçısının, katilinin, hırsınızın daha doğrusu ahlaksızının arasına askerlik yap diye gönderiyorsun. Şimdi bu adamın askerlik mesleğini yapmak istememesi nankörlük mü?
Aslında askerlikte okuyan adama askerlik zorunlu değil diye kavram getirilse çok mantıklı olur. Ama ülke şartlarında okuyan adamda bir yere ulaşamıyor.Adam yıllarca okumuş, dirsek çürütmüş, kalem tutmuş, bir şeylere katkısı olmuş yada katkıda bulunmuş ama sen bu adamı tutup elin ciğeri beş kuruş etmez hapçısının, katilinin, hırsınızın daha doğrusu ahlaksızının arasına askerlik yap diye gönderiyorsun. Şimdi bu adamın askerlik mesleğini yapmak istememesi nankörlük mü?
Bu da çok haklı bir yorum katılıyorum. BravoAslında askerlikte okuyan adama askerlik zorunlu değil diye kavram getirilse çok mantıklı olur. Ama ülke şartlarında okuyan adamda bir yere ulaşamıyor.
@shocktroop Tut! Bak yalan atıyorum şu an sana paşam.Ben olsam pes etmiştim. Yalan attım diye.
Umarim abinin belgesini falan atmadın. Hem e-devlet denen yerde dijital olarak sorgulanıyor idi@shocktroop Tut! Bak yalan atıyorum şu an sana paşam.
Benim sana bir şeyler kanıtlamaya ihtiyacım yok ki? Böbürlendiğim bir durum da yok. Sen kendi lafının altında ezil diye bunu seninle paylaştım. İnsanlara yalan söylüyor yaftası yapıştırma bir daha.Umarim abinin belgesini falan atmadın. Hem e-devlet denen yerde dijital olarak sorgulanıyor idi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.