2024 YKS'ye Hazırlık sürecim

SkyisTheLimit

Yoctopat
Katılım
19 Nisan 2024
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
NOT: Daha önceden açmış olduğum konu farklı forumlarda da aktif olmamdan ötürü kopyala-yapıştır banı yemişti. Aynı anda birden fazla forum sitesine içerik üretiyorum. Modlar banlamadan önce bunu göz önünde bulundurursa sevinirim. İsteyen moderatöre kanıt da gösteririm. Oradaki forumlar da bana ait. O yüzden her yerde adım aynı zaten.(SkyisTheLimit)

Sosyal medyayı hayatımdan sınava kadar çıkardım. Kendi kendime belki burada bir şeyler paylaşabilirim. İsterseniz burada mini bir iletişim ağı oluşturabiliriz.

Kısaca benim hakkımda
Sayısal Mezun(ilk mezun senem ve 200kdan bıraktım depremden dolayı)

ANLIK TYT Netler: 90 civarı
ANLIK AYT Netler: --- denemelere geçmedim

Çalışma tempomu günlük 12-15 saat arasında tutmaya çalışıyorum ve evden hazırlanıyorum. Koçluk alıyorum. Bazen çalıştığım şeyleri günlük veya haftalık yazabilirim. İsteyen iletişime girer istemeyen girmez. Yaptığı neti baya marifetmiş gibi saçma saçma instagramda arkaya şarkı koyup paylaşanlardan uzak düzgün bir iletişim olsun isterim sınava kadar.

AYT Yarısı nerdeyse bitti. Bu seviyeden alıp nereye giderse götüreceğim. Bence boşu boşuna "sen bunu yapamazsın, şunu yaparsın" demeyin bence çünkü eliniz boşa yorulmasın. Umurumda olmayacak. Düzgün ve birbirine güç verebilecek bir ortam vardır diye hayal ediyorum burayı ve forum kültürüne biraz yabancıyım. Umarım güzel bir süreç olur.

Sizin süreciniz nasıl gidiyor?

17 NİSAN PROGRAMIM

7 AYT FİZİK VİDEO(Vip Fizik-Elektirik)
7 AYT KİMYA VİDEO(Kimya Adası-Entalpi-Hız)
3 AYT BİYO VİDEO(Dr Biyoloji-Bitki)
5 AYT MAT EYÜP B TRİGO DEVAM
1 SML HOCA 40 SORU TEKRAR SERİSİNİN AYT İLK 10 KONULUK OLAN VİDEOSU
TYT MAT DENEME
TYT FEN DENEME 2X

Hedef-Gereken Süre: 12-15 Saat

(Zaman kalırsa da bir saat kendime Marvel's Spider Man Remastered oynamak istiyorum.)

Şimdilik planım yaklaşık 25 gün içerisinde aytyi tekrar ederek komple bitirmek.

TYT konu eksiklerim çok az onları da deneme analizleri ve zaman zaman tekrarlarla kapamak. TYTye full fokus odaklanacak lüksüm yok ve denemelere ve bunların analizlerine tam odak vererek ve verimli yaparak bu işlemi tamamlayıp tyt netlerimi 100-110 bandına sabitlemek istiyorum. AYT denemelerinde bir şey söylemek için şu an çok erken. Sadece kısa süre içinde ayt biyoloji bitecek ve denemelere geçeceğim. Fen de bitince ayt mata çok rahat bakabileceğim. Fenden bir ders ile geoyu gün aşırı birbiriyle takaslayarak devam edeceğim. Örneğin yarın kimya ve fizikten birkaç video eksiltip onun yerine geo koyarım veya dengelerim bir şekilde. Günlük çalışma hedefim gece 12ye kadar 12+ saat çıkarmak ki program bundan daha fazlasını gerektiriyor. Hadi bakalım bugünkü gazamız mübarek olsun. Whywouldn't esintileri taşıyor olabilirim çünkü ondan çok ilham aldım. Sorularınızı aşağıya yazabilirsiniz. Cevaplarım fırsat buldukça. Burda beni banlıyorlar eğer banlanırsam başka forumlardaki hesaplarıma da sorabilirsiniz eğer ulaşamazsanız.
 

Geri
Yukarı