2024'te hala iPhone 13 alınır mı?

bir iPhone kullanıcısı olarak gönül rahatlığıyla iOS'i aratmayacağını
Sürekli olarak MacBook, iPad ve Apple Watch kullanmadığınız sürece kolaylıkla alışabiliyorsunuz. Biraz da kullanıma bağlı bir durum. Samsung ekosistemine sahip olduğunu söylediği için bence de Pro modeli olan bir iPhone alınmayacaksa Samsung daha mantıklı olur.

Yapmanız gereken sadece pilini değiştirmek.
Kaç senelik cihaz, daha emekli edeceğim onu.

Sürekli olarak MacBook, iPad ve Apple Watch kullanmadığınız sürece kolaylıkla alışabiliyorsunuz. Biraz da kullanıma bağlı bir durum. Samsung ekosistemine sahip olduğunu söylediği için bence de Pro modeli olan bir iPhone alınmayacaksa Samsung daha mantıklı olur.
O zaman düz S23 ve 13 Pro arasında bir seçim yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde daha mantıklı bir karşılaştırma oldu. Normal iPhone 13 modeliyle yakından fotoğraf çekerken odaklama sorunu yaşıyorsunuz. Yaklaşık 40000 TL verdiğinizde böyle bir sorunla karşılaşmak cidden sinir bozucu. Yine de iPhone 13 Pro modelini bulmak zor olabilir. En azından uygun fiyatta bulmak zor olabiliyor. S23 veya S23 Ultra gerçekten iyi bir seçim olur.

Bu şekilde daha mantıklı bir karşılaştırma oldu. Normal iPhone 13 modeliyle yakından fotoğraf çekerken odaklama sorunu yaşıyorsunuz. Yaklaşık 40000 TL verdiğinizde böyle bir sorunla karşılaşmak cidden sinir bozucu. Yine de iPhone 13 Pro modelini bulmak zor olabilir. En azından uygun fiyatta bulmak zor olabiliyor. S23 veya S23 Ultra gerçekten iyi bir seçim olur.
Belki Aralık'ta Bağdat'ta giderim ordan almak sizce nasıl bir fikir ?

Yurt dışından alacaksanız vergiyi geri almanız mümkün olabilir. Kayıt ücretlerine zam gelmezse belki iPhone 14 Pro veya iPhone 15 Pro'yu bile yakın bir fiyatta satın alabilirsiniz. Garanti ile bir işiniz olmadığı sürece mantıklı. Diğer cihazlarınız Apple olmadığı sürece iPhone almak için genellikle fazladan bir sebep olmuyor. S23 Ultra da iPhone 15 Pro da iyi olduğu için kişisel tercih meselesi oluyor. İki cihaz da hayal kırıklığı yaşatmaz ama Apple Pay kullanımının Türkiye'de mümkün olmaması oldukça sinir bozucu. Fiyat avantajı devam ettiği sürece S23 seçeneği de değerlendirilmeli.

Yurt dışından alacaksanız vergiyi geri almanız mümkün olabilir. Kayıt ücretlerine zam gelmezse belki iPhone 14 Pro veya iPhone 15 Pro'yu bile yakın bir fiyatta satın alabilirsiniz. Garanti ile bir işiniz olmadığı sürece mantıklı. Diğer cihazlarınız Apple olmadığı sürece iPhone almak için genellikle fazladan bir sebep olmuyor. S23 Ultra da iPhone 15 Pro da iyi olduğu için kişisel tercih meselesi oluyor. İki cihaz da hayal kırıklığı yaşatmaz ama Apple Pay kullanımının Türkiye'de mümkün olmaması oldukça sinir bozucu.
Büyük ihtimalle ordan alırım. Gidince karar vermiş olurum yardım ettiğini için sağol.

Merhaba, güncel olarak iPhone 11 Pro Max ve Android kullanıcısıyım. Malum yağmur, kar başladı ve bende sık sık cihazımı ıslak zeminlere düşürüyorum. iPhone 11'in pil sağlığı çok düştü ve bana yetmiyor bu yüzden Android kullanıyorum fakat Android de su veya toz geçirmeme özelliği yok. Bende iPhone 13'e veya 15'e geçmeyi düşünüyorum fakat 15 için fazladan para vermek istemiyorum. Sizce iPhone 13 bu devirde alınır mı? Ve alsam 15 ile farkı aşırı fazla olur mu?

Alabiliyorsanız 14 alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı