2024'te iPhone 11 alınır mı?

Marka taktikleri cart curt 15 bin TL ile rezil oluyoruz resmen.

Samsung tarafından S serisi falan alsan hepsi batarya sıkıntılı.

iPhone alsan eski ceset telefonlar.

Xiaomi alsan arayüzü kötü ama onun harici eksiği yok.

Bu civarda Xiaomi 12T veya 11T Pro dışında cihazları almak bence mantıklı değil.

Marka taktikleri cart curt 15 bin TL ile rezil oluyoruz resmen.

Samsung tarafından S serisi falan alsan hepsi batarya sıkıntılı.

iPhone alsan eski ceset telefonlar.

Xiaomi alsan arayüzü kötü ama onun harici eksiği yok.

Bu civarda Xiaomi 12T veya 11T Pro dışında cihazları almak bence mantıklı değil.
Mart 2023'den beridir S23 kullanıyorum herhangi bir batarya veya farklı bir problem yaşamadım.

Bir de tüm S serisi demişsiniz S20 var S21 S22 S23 S24 😅

S22 zaten Global de biliniyordu batarya,şarj sorunu da, diğer tüm S serilerini söylemeniz abartılı olmuş DÜMDÜZ.

Hâlâ 60 Hz ekran sunan telefonu almak istiyorsa kendi tercihi, yapacak bir şey yok. Marka fanboylarına laf anlatamazsınız.

Kanka neden iPhone aldığımızı bir cümlede açıklayım mı? Akıcı ve net bir ön kamera için. Konu tartışmaya kapanmıştır.

Android gibi yazılımsal sıkıntıları yok Hertz'i düşük olmasına rağmen çoğu Android'i geçiyor tamam ekranı rakip Android'e göre kötü olabilir ama IPhone'daki ön kamera hiçbir telefonda yok aksini iddia edemezsiniz.

Ayrıca görünüş olarak da güzel duruyor. Çok sağlam düşmeyle kolay kolay kırılmaz.

Apple fanboyları diye konusuyosunda paran yetmediği için Android kullandığını az çok tahmin edebiliyoruz.

Mart 2023'ten beridir S23 kullanıyorum herhangi bir batarya veya farklı bir problem yaşamadım.

Bir de tüm s serisi demişsiniz S20 var S21 S22 S23 S24 😅

S22 zaten global de biliniyordu batarya, şarj sorunu da, diğer tüm s serilerini söylemeniz abartılı olmuş dümdüz.

O bütçede S serisi batarya sıkıntılı yani S21 FE, S21 veya S22 modellerinden bahsediyorum.

@kerojann, kendinizi herhalde bu şekilde avutuyorsunuz. O da iyiymiş :D Meseleyi hemen paraya bağlamışsınız da paralık bir durum değil. Siz iPhone'a o kadar para vermeye devam edin, ne diyeyim? iPhone kullanan zengin, Android kullanan fakirdir algısı olan birisine ne anlatayım ben?

@kerojann, kendinizi herhalde bu şekilde avutuyorsunuz. O da iyiymiş :D meseleyi hemen paraya bağlamışsınız da paralık bir durum değil. Siz IPhone'a o kadar para vermeye devam edin, ne diyeyim? iPhone kullanan zengin, Android kullanan fakirdir algısı olan birisine ne anlatayım ben?

Android kullanıyorum hiç memnun değilim. Bu zamana kadar Android kullandım rezalet bir şey parası yetmeyen Android kullanıyor bu arada parası olup da iPhone almayan görmedim ben.

@kerojann, kendinizi herhalde bu şekilde avutuyorsunuz. O da iyiymiş :D meseleyi hemen paraya bağlamışsınız da paralık bir durum değil. Siz IPhone'a o kadar para vermeye devam edin, ne diyeyim? iPhone kullanan zengin, Android kullanan fakirdir algısı olan birisine ne anlatayım ben?

Hangi telefonun ön kamerası Apple kadar iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android kullanıyorum hiç memnun değilim. Bu zamana kadar Android kullandım rezalet bir şey parası yetmeyen Android kullanıyor bu arada parası olup da iPhone almayan görmedim ben.

Hocam bu zamana kadar hangi Android telefonları kullandınız acaba? Ben kendi Android telefonumda hiçbir donma kasma olayına şahit olmadım.

Bana soracak olursanız 2024 de iPhone 11 alınmaz hele ki bu fiyatlara LCD ekran yani siyahları tam siyah gibi göstermez ekran konusunda geri günümüze göre çözünürlüğü düşük A13 bionic chip deseniz topu topuna apple belki ios 19 u verirse 1 sene güncelleme ömrü kalmış demek kamera konusunda klasik apple kalitesi ama sırf kamera için de bu kadar yüksek meblağ günümüzde bu telefona verilmez onun yerine illaki Apple istiyorum diyorsa 12-13 alabilir ama bütçesine uymuyor dediğiniz gibi S22-S21 FE alabilir android telefonlar eskiye göre kendini geliştirdi.

Android'i 5-10 belki de 15 bin liralara alınan alt segment cihazlar olarak biliyorlar ya ona yanıyorum. Kimse de bir gün çıkıp demiyor ki işte kendi döneminde çıkan Samsung S serisiyle karşılaştırayım vs. Şuanda İphone'de kullanılan özelliklerin bir kısmını Samsung 15 sene önce kullanıyordu. Şimdi yine birisi gelip ama abi IOS farkı var diyecek. Eyvallah IOS farkı var. Ama gözle görülür de S serisi farkı var. Siz de bunu kabul edin artık.

Kanka neden iPhone aldığımızı bir cümlede açıklayım mı? Akıcı ve net bir ön kamera için. Konu tartışmaya kapanmıştır.

Android gibi yazılımsal sıkıntıları yok Hertz'i düşük olmasına rağmen çoğu Android'i geçiyor tamam ekranı rakip Android'e göre kötü olabilir ama IPhone'daki ön kamera hiçbir telefonda yok aksini iddia edemezsiniz.

Ayrıca görünüş olarak da güzel duruyor. Çok sağlam düşmeyle kolay kolay kırılmaz.

Apple fanboyları diye konusuyosunda paran yetmediği için Android kullandığını az çok tahmin edebiliyoruz.
Zamanında S24 kullandım da, Emin ol S24'ü satsaydım 14,13 alırdım. Ama para beni değil ben parayı yönetiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı