gokaytemizel
Centipat
Soğutma açısından iyi bir kart, ben kullanmıyorum onu fakat Gamers Nexus, Hardware Unboxed gibi kanalların yapmış olduğu incelemelerde iyi bir sıcaklık sonucu çıkardığı için söyledim.MSI RX5700XT GamingX ile aylardır WAttman hatası alıyorum. Bilip bilmeden genel konuşunca haklı olmuyorsunuz maalesef, keşke haklı olsanız. Diğer bileşenlerle alakası olmayan bir durum. Bildiğin ya donanım ya da yazılımı problemli. Ne diğer donanımlarımda bir şey var ne de PSU'da.
Adrenalin'i de övmeyin bari. Bütün ayarları sürekli sıfırlanan bir yazılım. Sistemim ortada aşağıda, daha ne kadar kaliteli bir sistem kuracaktım acaba. İnsanları ezbere yorumlarınızla manipüle etmeyin. AMD sorunlu. On aydır her gün yarım saat ile bir iki saatte bir reset atsın bilgisayarınız görürüm sizi.
Burada da sorununuzun RAM'lerden kaynaklandığını söylemişsiniz. Demekki bir sorun yokmuş, neden burada kötülüyorsunuz?RAM'lerde bir sorun olmamasına rağmen, yine de onunla ilgili olacağını düşündüm. kullandığım RAM GSkill Trident Z'dir. XMP profili ile RAM'leri OC ile kullanıyordum. Belki de bununla ilgilidir diye XMP profilini BIOS üzerinden iptal ettim. Böylece sorunum çözüldü. Belki faydası olur diye yazıyorum. Bende işe yaradı. Herkese sevgiler.