2080 ve 2080 Ti sistem alınır mı?

Sorun olmaz, sadece fotoğraf halinde olursa çok sevinirim.
Tamam sana bütçen dahilinde bu sistemi hazırladım. Mutlaka ciddi düşünmen gereken bir sistem oldu bana göre.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 71
Inno 3D RTX 2080Ti
MSI X470 Gaming Plus
AMD Ryzen 2700
Kingston 3200 Mhz CL18 2X8GB RAM
WD Blue 1 TB 7200 RPM HDD
Adata 120 GB SSD
Bütçeyi fazla aşmamaya çalıştım ancak 2080Ti olunca aştı. Ana bileşenlerle 12,100 küsür tutuyor. İndirime denk gelirsen, veya yurtdışını kullanmak istersen daha ucuza bulunabilir. Kasayı dediğim gibi dahil etmedim. PSU dahil kasalar uyguna geliyor bazen. Eğer bütçeni daha da arttırabilirsen önerilerim:
-NVME SSD kullanabilirsin
-RAM'leri değiştirebilirsin.(yazdığım f/p olarak iyi ama 150-200 lira eklersen daha iyileri var)
-Yazın Ryzen 3'ler çıkacak, işlemcini yükseltebilirsin.

Inno 3D RTX 2080Ti
MSI X470 Gaming Plus
AMD Ryzen 2700
Adata 120 GB SSD
Bütçeyi fazla aşmamaya çalıştım ancak 2080Ti olunca aştı. Ana bileşenlerle 12,100 küsür tutuyor. İndirime denk gelirsen, veya yurtdışını kullanmak istersen daha ucuza bulunabilir. Kasayı dediğim gibi dahil etmedim. PSU dahil kasalar uyguna geliyor bazen. Eğer bütçeni daha da arttırabilirsen önerilerim:
-RAM'leri değiştirebilirsin.(yazdığım f/p olarak iyi ama 150-200 lira eklersen daha iyileri var)
Peki işlemciyi İntel kullansak?

Peki işlemciyi İntel kullansak?
İntel kullanırsak fiyat artar. Bu fiyat bandında i5 9600K var. Ekstradan soğutucu almak gerekecek. Ayrıca 6C/6T. Oyunlar çoklu çekirdeğe döndüğü için ileride dezavantajlı olacak. Güncellemek istediğinizde de anakartı değiştirmeniz gerekecek. Oyun performansı olarak daha iyi olabilir ama saydığım nedenlerden dolayı şahsen gerek yok.

Inno 3D RTX 2080Ti
MSI X470 Gaming Plus
AMD Ryzen 2700
Adata 120 GB SSD
Bütçeyi 500 TL arttırabiliriz. HDD istemiyorum, sadece SSD yeter. 120 gb SSD çok az.

Bütçeyi 500 TL arttırabiliriz. HDD istemiyorum, sadece SSD yeter. 120 gb SSD çok az.
Kasayı ve PSU'yu eklemedim. SSD'de daha pahalı olduğu için bütçenizi baya aşacak. Üstteki arkadaşın yazdığı sistemde ekran kartını Inno 3D RTX 2080 olarak değiştirirseniz bütçeniz içinde kalabilirsiniz. Neden INNO diyorum. Diğer kart ile arasında 600 lira fark var ama performans olarak %5 ancak oynar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı